Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

İnceleme Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms [İNCELEME]

keşke bunu kullansan siyahlar daha iyi
  2. LalaMüfik

Rehber 10100F yerine 3100 almak için sebepler!

3100 daha kaliteli intel alınsın diye zararına satıyor bence:)
  3. LalaMüfik

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

aynen manüpile erdoğan başkan türkiyesipor şampiyon neyse euro 10 dolar 8.5 ne kadar artarsa tl değer kazanıyor
  4. LalaMüfik

erdoğan ve yandaşları gece sokağa çıkan kadınlar hakkında ne dediğini hatırlıyorssun yobaz sizler için az bile https://www.evrensel.net/haber/366867/soylu-siddete-karsi-sokaga-cikan-kadinlari-hedef-aldi hevesliler demiş yobaz bunun yanında iltifat olur
  5. LalaMüfik

Mesela devlet çıkıp deseki iphone yasaklayacağız kim onay verir kimse neden çünkü bizim telefon yok ne alacağız iphone yasakladın diğer amerikan malları bizde türkiyeye mal satmıyoruz işte doların düşmeme sebebi hiç birşeyimiz yokk hiçbir sermayemiz yok sadece dışa bağımlıyız yazıktır günahtır
  6. LalaMüfik

kardeş ne bu çagğdaş görünme çabası akp li isen akp ile aynı zihniyettesin işye YOBAZ kafa
  7. LalaMüfik

şuç beratın mı sanıyorsunuz adam torpiile geldi diye diikkay çekti ekonominin e sını bilmeyen adamı suçlamam
  8. LalaMüfik

okumadımki bunu okutacak kadar yazım zevkine sahip değilsin akpkiyim den sonra okumadım aralara göz gezdirdim ve iyiki okumamışım hala akpli var yazık bu ülkeye
  9. LalaMüfik

gel gel gel gel saadeete gell o parti sadece espri içn yokmu tutan varmı onu parti tutmuyoum kardeşim hangisi daha iyi yönetecekse o geçsin din fark etmeksizin
  10. LalaMüfik

haklısın da derdim saray değil gereksiz masraflar torpil olmayacak üretim denetlenecek depreme karşı safe olmalıyız ve ennn önemlisi biri 1000 kazanırken diğeri 1 kazanmayacak 1604748931 bak din var ahlak yok rambo hep haklı ya
  11. LalaMüfik

devlete bir itham yapmadık kitleneğini sanmıyorum 1604748823 inşallah kitlenmez millet okusun
  12. LalaMüfik

kanka kötü bir şey demedikki hakaret yok ne olacak bu kadar kitlemezler bizi twitterde ne ithamlar var
  13. LalaMüfik

ben sana akp li demedim git mesajları oku ben 250 mesajlı birine demiştim 1604748123 2080ti onların ekonomi bizim ekonomi rx570 hatta bunu yazana kadar değer kaybedip rx460 oldu bile
  14. LalaMüfik

hakkaten tilt oldum adam bizi amerika ile kıyaslıyor beyaz saray diyor ekonomi fArkına bakkkk
  15. LalaMüfik

kankaa ne yaptın bzii almanya ile mi kıyaslıyorsun amerika ile mi kıyaslıyon ekonomi farkı adamda boş para var harcıyor bizde rx570 sistem toplayan devlet gibiyiz adamlar 2080ti biz rx570 kıyaslanırmı git saraya otur tamammı sana bir oda versinler daha konuşursam namertim git kütüphaneci ol git...
  16. LalaMüfik

bir kere rehberde direk kılıçdaroğluna diss atması hükümeti eleştırmeden dipnot kılıçdaroğlunu sevmem
  17. LalaMüfik

diyanet sokakda yatsın işe yaramıyor ya da açılıp içi boş olan camilerde çalıssınlar nasıl fikir akıyyoororrrr
  18. LalaMüfik

kardeş anlamayacaklar o reis ya o reissss o bmw binsin ben 6 ay yemem çalısırım tofaşşşşş
  19. LalaMüfik

kardeşim üslubumu bozmadan tartışıyoruz ama saray gereksiz anla olmasın kütüphane çalısanı ya onlarca işşiz var onlar çalıssın kendi evinde kalsın
  20. LalaMüfik

varlık fonuna başlatmaya saray ne gerek var bir apartman yap yeter işte ne bu ihtişam merağı sanki bir şey varlık fonuu ne farkı var halktan birinden zaten torpille geliyorlar
Top Bottom