Arama sonuçları: *

1. Ldrago

Rehber Stremio ile Her Platformdan Dizi & Filmleri izleme (Bedava-Parali Methodlariyla)

Pc de izliyorum hocam ama monitör hakkını tam veremiyor msi 4k ips monitör var hdr400 yeterli değil max deneyim için bazen diyorum monitörü satıp 4k mini led mi alsam acaba diye kontrast oranı yetersiz çünkü 1756987667 Tv yi sorduysan eğer fhd var 4k yok abim sağolsun bana sormadan aldı...
  2. Ldrago

Rehber Stremio ile Her Platformdan Dizi & Filmleri izleme (Bedava-Parali Methodlariyla)

Ben normalde para vermezdim ama 10gb/s download sunuyor bende 1gb internet olduğu için tercih ettim 10 dkda falan iniyor 1 film. Verdiği filmlerin bitrate i 60-70mb/s civarı 0 kayıp yani bir de evde buna uygun tv-sinema-ses sistemi olsa😅 4k monitörle idare ediyoz 1756976109 Stremioyu da denedim...
  3. Ldrago

Ben filmbol diye bir yerden 250 ye uyelik aldım 4k tr dublaj remux veriyor ama aylık 1300gb indirme kotan var filmler ortalama 50gb 1756965982 Harici depolama almayı planlıyorum pc.de çok yer kapliyorlar
  4. Ldrago

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

MSI mpg A1000G nasıl sizce 7900 liraya aldım pcie 5.1 versiyonu?
  5. Ldrago

Rehber Android - VPN olmadan sınırsız erişim (ByeDPI)

Kopyala yapıştır yaptım direkt dns kısmı da uygulamayı açtığımda 1.1.1.1 şeklindeydi cloudflare yani
  6. Ldrago

Rehber Android - VPN olmadan sınırsız erişim (ByeDPI)

Millenicomda (TT altyapısı kullanıyor)çalışmadı hocam
  7. Ldrago

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

sağdaki alt tuşuna basıp q ya basıyordum
  8. Ldrago

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

@freygasm hocam @ işareti falan nasıl yapcaz bu klavyede tam boy mekanikden geçtim ben çok güzel klavye alanım genişledi resmen ama kısayollar sıkıntıya girdi
  9. Ldrago

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

tofaşdan mercedes e atlayış olcak çocuk için :ROFLMAO: ama o farkedemeyebilir daha önce de iyi klavye kullanmadıysa kıyas yapamaz çünkü
Geri