Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

Rehber Neden İninal Yerine Papara Almalıyız?

Lite kartta limit 50.000 TL, Black kartta 500.000. Diğer bir farkı ise Lite kartta ATM'den para çekemiyorsunuz ancak Black kartta para çekiliyor. Ayrıca Black kartta 500 liraya kadar ücretsiz çekim hakkınız da bulunuyor. Black kart tercih edin derim.
  2. Lergoooon

Black cardı evet. Lite kartı D&R'dan alabilirsiniz. 5 liraya alıyorsunuz kartı aktif edince hesabınıza 5 lira yükleniyor. Yani ücretsiz almış oluyorsunuz.
  3. Lergoooon

Doğru olduğuna inanmıyorum. Kurye 1 haftayı aşkın süredir aynı yerde duruyor.
  4. Lergoooon

Ben sipariş edeli 12 gün oldu. Kurye arkadaşımız 6 gündür aynı sokakta duruyor.
  5. Lergoooon

Çin'den Aldığım "Zheino" Marka SSD'nin Son Durumu

Adata SU serisinde sanırım sorunlar düzeltilmeye başlanmış yeni üretimlerde. Yeni üretim alıp bir süre kullanan varsa değerleri paylaşırsa mutlu oluruz.
  6. Lergoooon

İnceleme Razer Viper Mini Detaylı incelemesi!

4 senedir Logitech M185 mouse'ı kullanıyorum. Avucumdan daha küçük :D.
  7. Lergoooon

Rehber EaseUS Video Editör ücretsiz nasıl etkinleştirilir?

Anlatmaya çalışıyoruz ancak @hsynsglm77 kullanıcının gözünde haksız olan biziz. @Mehmet Yılmaz
  8. Lergoooon

Yani size ne diyeyim ben bilemiyorum. Yapılan şey bildiğiniz "illegal". Burada bunu savunuyorsunuz.
  9. Lergoooon

Bunu görmemiştim ancak yaptığı doğru bir şey demedim ki.
  10. Lergoooon

Benim yaptığım mantıksız bir şey yani öyle mi? Ayrıca etik veya değil demeniz...
  11. Lergoooon

Linçlik bir durum yok ki. Yaptığın yanlış ve haksız onu söyledim. Hem Kerem ne yapmış?
  12. Lergoooon

Olmuyor diye bir şey dedim mi :)? 1593346617 İnsanlar satın alsın diye yapılmış bir uygulama. Bunu ücretsiz sağlamak ne kadar etik?
  13. Lergoooon

Ama yaptığın yine de emek hırsızlığı. Programı yapan kişiler satın alınmasına teşvik olacak bir şey yapmışlar. Sen bunu ücretsiz yapıyorsun. Neyse...
  14. Lergoooon

Güvenilirliği ile ilgili bir şey demiyorum. Ancak yaptığın emek hırsızlığına girmez mi?
  15. Lergoooon

Ücretli yapılan bir şeyi ücretsiz yapıyorsun. Bu korsan değilde ne?
  16. Lergoooon

Korsana girmiyor mu? Ürünü etkinleştirmek için satın almak gerekmiyor mu?
  17. Lergoooon

Rehber Neden Intel Alınmaz?

Hocam neden Intel alınmaz diye bir konu açmanız garibime gitti. Oyun oynamak isteyen birisi Ryzen mi tercih etmeli yoksa Intel Core mu? İstek ve amaca göre uygun olan işlemci tercih edilir.
  18. Lergoooon

İnceleme Arctis 3 2019 İnceleme

Hayırlı olsun. Almak isteyenlere yardımcı olacaktır bu konu.
  19. Lergoooon

İnceleme İŞTE CEVABI -5 / Intel 10th Nesil İşlemciler Neden Alınmamalı ?

Ne diyeyim. Oyun performansı olarak Intel işlemcinin önde olduğu malum ancak nedense sadece Render testi koymuşsunuz. Oyun performanslarına dair bir inceleme yok. Bana göre etik bir karşılaştırma olmamış. İyi forumlar.
  20. Lergoooon

İnceleme İŞTE CEVABI -5 / Intel 10th Nesil İşlemciler Neden Alınmamalı ?

Tüm testleri dikkatlı incelediniz mi? Dikkatli incelerseniz sevinirim. Alacak arkadaşlar yanılmasın.
Top Bottom