Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

İnceleme LOGİTECH DRIVING FORCE GT DİREKSİYON SETİ

Estağfurullah hocam elimden geldiğince yardımcı oldum ve almaya devam ederim dolap uygulaması güvenilir uygulama hocam alışveriş yapabilirsiniz kendimde alışveriş yaptım sorunsuz olur alışverişiniz g29 ideal hocam uygun fiyata sadece direksiyon ve pedal bulursanız kaçırmayın sonradan shifter...
  2. LokmanBey

Hocam thurustmasterın diğer direksiyon setlerinin incelemelerine falan bakmıştım t248 pek inceleyemedim ekranda dijital ekranı var yarış oyunları oynayanlar için ideal diğer oyunlarda da üzeceğini sanmam iyi fiyata bulduysanız alınabilir
  3. LokmanBey

G27 alınabilir hocam attığım ilanların hepsi eski değil h vitesli olarak alabileceğiniz uygun fiyatlı bir üründür
  4. LokmanBey

Bu fiyat aralığında rampage falan var hocam asla önermiyorum v902 olsa bile bu fiyata almayın yaylı sistem var içerisinde ve ölü bölgesi var oyun zevkinizin içinden geçer kendim v900-s deneyimledim sonradan sattım almayın aldırmayın logitech ve thrustmaster'dan vazgeçmeyin verdiğin paranızın...
  5. LokmanBey

Hocam ilk deneyim için alınabilir sizi rahatsız etmezse alın kullanın ilerde satıp g29 alabilirsiniz 1712253121 Gözükmüyor hocam ilan onay sürecindeymiş
  6. LokmanBey

Hocam verilebilir sıfırı 14-15k civarında güzel bir deneyim verir size g29
  7. LokmanBey

Valla hocam bakacaksın araştıracaksın bende dfgt var rahat 10 kişiye mesaj yazdım 1-2 kişi dönüş sağladı fiyatta anlaşamadık sonraki gün öylesine bakayım dedim tertemiz dfgt buldum çöktüm hemen
  8. LokmanBey

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-g29-1094593117/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-araba-alacagim-icin-satilik-1113576546/detay...
  9. LokmanBey

Bu arada h vites isterseniz g27 alınız g29 fiyatları yükseliyor öyle ya da g29 alıp ileride h vites alabilirsiniz
  10. LokmanBey

Hocam g29 8100 lira civarı var ama g27 isterseniz ona da bakabilirsiniz
  11. LokmanBey

Elden almayı mı düşünüyorsunuz hocam? düşünüyorsanız nerede yaşıyorsunuz
  12. LokmanBey

Valla hocam vereceğiniz fiyat aralığı nasılsa ona göre bir şeyler önerebilirim
  13. LokmanBey

İnceleme RAMPAGE SELECT KB-R206 RED SWİTCH İNCELEMESİ

1 YILLIK DENEYİMİM Ürünü tam olarak 1 yıldan fazla kullanmaktayım herhangi bir sıkıntı yaşamadım F tuşlarındaki simgeler ve space tuşlarındaki baskı sonradan basılmadır herhangi bir silinme söz konusu olamadı herhangi bir tutukluk ya da tuş basmama sorunu yaşamadım RGB'lerde sıkıntısız...
  14. LokmanBey

profesyonel olarak ralli ya da formula ile oynamak isteyen kişiler thrustmaster direksiyon setlerine yöneliyorlar usta bir şoför değilseniz aradaki farklı anlamayabilirsiniz g29 gayet işimizi görür hem eğlence hem de gerçekçilik açısından
  15. LokmanBey

Hocam 900 derece de hala çok iyi diğer rakiplerine göre bütçeniz kısıtlı ya da fazla para vermek istemiyorsanız alınabilecek en iyi direksiyon seti olabilir g29 ile karşılaştırmak olmaz paranız varsa alın geçin g29'u
  16. LokmanBey

Hocam ilk sorunuza gelirsek paranız varsa tabi ki g29 alınmalı çünkü elimdeki ürün yeni özellikler ve ürün kalitesi içeriyor dfgt çıkalı 10 yıldan fazla oldu ama hala taş gibi çalışıyor ama bütçe kısıtlıysa bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi direksiyon seti aldığıma pişman değilim ikinci...
  17. LokmanBey

ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÜRÜNÜN MOTOR SESİ https://voca.ro/15Oi3FpkEJJz DİREKSİYON VİTES PEDAL ÜZERİNDE TUŞ TAKIMLARI ÜST VE ALT BAKIŞ DİREKSİYONUN KALİBRESİ https://streamable.com/031wmx?src=player-page-share ÜRÜNÜN PEDAL SERTLİĞİ...
  18. LokmanBey

Hocam bana göre eksik bir tarafı yok he olsaydı iyi olur dediğim bilek desteği olurdu olsaydı onun dışında bir eksiklik hissetmedim
  19. LokmanBey

Herhangi bir sorun yok hocam ilk günkü gibi gıcır gıcır tuşlar silinir diye düşündüm ama hala sapa sağlam hocam
  20. LokmanBey

Rehber Kasa içi̇ doğru hava akışı nasıl olmalı ?

Mesh olmayan kasalara ne yapmamız lazım hocam
Top Bottom