Arama sonuçları: *

1. L

Rehber Ekran Kartı Soğutma Katman Listesi

Olabilirim :D. Bir zamanlar ben de sormuştum bana bu cevap verilmişti...
  2. L

GP modellerde pek bir değişiklik yok ama olsun. Şöyle yapsan daha iyi olabilir: Orta seviye: Ventus GP Düşük seviye: Ventus gibi gibi...
  3. L

Mech model ne ise Ventus model de odur. Sadece isimleri farklı. Mech AMD Ventus Nvidia için. İkisini farklı katmanlara yazmak olmamış.
  4. L

İnceleme Rampage SN-RW66 Alpha X 7.1 Kulaklık İnceleme - Kutu Açılımı

Tartışmıyorum. Kulaktan dolma bilgiler de değil yani bizzat ikisi de arkadaşım her gün konuşuyorum.
  5. L

Bu görünüşe sahip kaç Rampage kulaklık var? Üstelik JD710 kullanan arkadaşım da var kendim de test etme fırsatım oldu o da memnun ben de beğendim. İki ürünü de kullanan tanıdığım var Alpha X kullanan memnun değil JD710 kullanan gayet memnun?
  6. L

Görünüşü aynı. Bu fiyata JD710 alırdım.
  7. L

Arkadaşım kullanıyor şu an hiç memnun değil ama 90TL'ye de bir şey beklememek gerek.
  8. L

Rehber Bilgisayar Kasası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pek bilinmeyen bir kasa alınırken bence mutlaka kullanan birinden görüş alınmalı.
  9. L

İnceleme g203 İlk İzlenimler

Hayır aynısı. Bunda sadece sağ sol ve orta taraftaki renkleri istediğin renk yapabiliyorsun sadece renk anlamında.
  10. L

Bende var atayım:
  11. L

Demiştim güzel diye :D. G102 ve G203 kullananlar arasına hoşgeldin :).
  12. L

İnceleme Gamepower Ursa Ürün İncelemesi

Bu fiyata G102 alınır bence.
  13. L

Rehber Sorunlu SSD'ler ve Sorunları

Toshiba OCZ RC500 Eklenmeli bence. Çoğu kişide ısısı çok yüksek ve yazma hızı düşüyor.
  14. L

Çin'den Aldığım "Zheino" Marka SSD'nin Son Durumu

Öyle markalar var ki sadece sorunlu ürün üretmek için çalışıyolar herhalde. Çin'den gelen ne olduğu SSD bile sorunsuz ve gayet iyi iken nasıl oluyor da koskoca adı duyulmuş firmalar saçma sapan ürünler üretebiliyor.
  15. L

Rehber Sapphire Ekran Kartları

Benim gibi bu sorunu yaşayan birini buldum ve 1920x1080p monitörde çözüldü dedi. Benim monitörüm 75hz 5ms 1440x900 ve vga to hdmi kullanıyorum ondan olabilir mi?
  16. L

125w çekiyordu stress testinde oyunda da max 130 gördüm.
  17. L

Sapphire pulse modeli
Top Bottom