Arama sonuçları: *

1. MTBC

EXVEGA Andromeda Oyuncu Koltuğu İncelemesi.

Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Memnun olduğum bir koltuk ancak uzun kullanımlarda ağrı yaptığı doğrudur (Yaklaşık 4-5 saat oturmada)
  2. MTBC

İnceleme Performax G Xargon Outemu Red Switch Klavye İncelemesi

Ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Çok memnun kaldım, incelemenden gördüm. Teşekkürler ^_^
  3. MTBC

İnceleme Corsair M65 RGB Elite

Mouse güzelmiş, tasarımı bana çok değişik geliyor. Güle güle kullanın.
  4. MTBC

Fiyatlar yükselmiş. 300 TL değil şu anda ne hikmetse. Memnun musunuz? James Donkey klavyede sağ alttaki entere basarken sorun yaşıyordum, bir de 0 tuşunda.
  5. MTBC

Fiyatlar yükselmiş. James Donkey mekanik klavyemi iş yerine getirip değiştirebilirim bununla :D
  6. MTBC

İnceleme Razer Basilisk V2 Oyuncu Faresi

Hocam güzel konu Pugio 2 elime ulaştı ancak pek beğenmedim. Bu mouse'nin kablosuz versiyonu nasıldır acaba? Kablolu olanın sensörü daha iyi demişsiniz ancak çok kararsız kaldım.
  7. MTBC

İnceleme XROVER Pro Oyuncu Koltuğu İnceleme

Hawk koltuklar da güzel ama ne bileyim o kadar para vermek istemiyorum çıkma araba koltuğu araştırmaya başladım. :D
  8. MTBC

İnceleme XROVER Pro Oyuncu Koltuğu İnceleme

Selamlar hocam internette gezerken gördüm acaba hala koltuktan memnun musunuz? Xrover ile https://exvega.com/urun/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-siyah/#reviews Bu koltuk arasında kaldım sizce aradaki 700 lira farka değer mi?
  9. MTBC

İnceleme 50₺ Mini Usb Fan Incelemesi

Bu bile 50 TL olmuş be... Geçtiğimiz yıllarda arkadaşım 15 TL'ye almıştı bundan, bir boy büyüğünü 20 TL'ye almıştım Everest'in hala kullanıyorum, terletmesin yeter mantığıyla. Güle güle kullanın.
  10. MTBC

PolyGold DS4 İncelemesi

Valla bu koldan bende aldım 1 aya yakın olacak benim çok hoşuma gitti Hades'i bu kolla bitirdim çok keyifliydi. Alacak arkadaşlar Bluetooth aparatı yanından çıkmıyor bilginiz olsun.
  11. MTBC

İnceleme Hawk Gaming Chair Fab v3 inceleme !!

Yakışıklı bir inceleme olmuş yiğit. Güle güle kullan.
Top Bottom