Arama sonuçları: *

1. Mahir Ertuğrul

İnceleme 🔥F/P🔥Monster Pusat K3 Pro İnceleme + Ses Testi

Tuşlarda herhangi bir silinme olmadı. Ancak sadece d tuşunda basma sorunu vardı oda içine toz kaçtığı içinmiş süpürgeyle çektiğim zaman düzeldi.
  2. Mahir Ertuğrul

Tuş basma sorunu bence switchlerin yanındaki boşluklardan toz kaçmasıyla oluşuyor. Bende sadece d harfinde basma sorunu vardı keycap i söküp süpürgeyi switchin üstüne tuttuktan sonra basmaya başladı şu anlık bir sorun yok.
  3. Mahir Ertuğrul

Ben ilk stoklar geldiğinde almıştım. Sonradan çıkanlar red switch olarak çıktı ve çınlama sesi yapıyor diyorlar. Ama bu switchi kullanan her klavyede çınlama sesi oluyor. Birde basmıyor gibi seyler söyleyenlerde oldu. Sıkı bir araştırman lazim.
  4. Mahir Ertuğrul

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Mekanik klavye kazanmışım dediğine göre. Fakat bana hiç inandırıcı gelmiyor. Önceden bu uygulamadan bir şey alan oldumu ?
  5. Mahir Ertuğrul

Evet blue switch modeli. Artık sadece red switch var diye biliyorum ama müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz.
  6. Mahir Ertuğrul

Sağol, Evet memnunum ama switchlerin üstünde 2 tane boşluk olduğu için oradan toz kaçabiliyor ve tuşları söküp temizlemeye kalktığın zaman tuş çıkartma aparatının eksikliğini hissedebiliyorsun. Benim d tuşum basmıyordu tuşları söküp elektrikli süpürgeyle içindeki tozları çekince düzeldi.
  7. Mahir Ertuğrul

Ben aldığımda klavye yeni çıkmıştı sıkıntı yaşayan yoktu fakat stoklar yenilendikten sonra alanlar tuş basmama gibi sorunlar yaşamış. Ama ben klavyeden memnunum 400tl ye F/P olarak en iyisi bu var diyr aldım ama şu an 500tl verilirmi bilemem.
  8. Mahir Ertuğrul

Hocam sorunuz varsa bana sorabilirsiniz :D
  9. Mahir Ertuğrul

Bendede basmama sorunu oldu ama switchlerin bozulmasından kaynaklanan bir sorun değil. Her switchin üzerinde klavye tabanından bakıldığı zaman 2 tane boşluk olduğu gözüküyor zannımca oradan içine toz kaçıyor ve switchlerin basmasını engelliyor. Ben çözüm olarak tuşları söktüm ve süpürgeyi...
  10. Mahir Ertuğrul

Klavyeyi 500tl yaptılar ama içine 1 tane tuş çıkartma aparatı koyamadılar
  11. Mahir Ertuğrul

Hayır ilk mekanik klavyem olmasına rağmen klavyeden aşırı memnunum bence sesi de abartılacak kadar fazla değil kardeşimle aynı odada olmamıza rağmen klavyenin sesi gece bir rahatsızlık vermiyor.
  12. Mahir Ertuğrul

evet renkler değiştirilebiliyor ama istediğin tonda bir renk maalesef yapamıyorsun ama 2-3 tane farklı rgb modu var 6-7 tane tek renk modu var.
  13. Mahir Ertuğrul

İnceleme Kitap Hırsızı kitap incelemesi✅

Şaka bir yana güzel inceleme.
  14. Mahir Ertuğrul

İnceleme Kitap Hırsızı kitap incelemesi✅

Usta laminant parkelerin arası açılmış.
  15. Mahir Ertuğrul

Başlarda hiç çınlama sesi yoktu ama şimdi biraz çınlama sesi var. Bütün outemularda var diyorlar zaten. Normal kullanım sırasında fark edilmiyor.
  16. Mahir Ertuğrul

Usta artık blue switchli klavye üretimi yapmıyorlar diye biliyorum ama teknik desteği arayıp bilgi alabilirsin.
Top Bottom