Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

Öneri İtopya Outlet Ürünleri Toplu Görebileceğiniz Websitesi

Güzel bir zaman aralığı :) tenha olur belki :)
  2. MasterOfPuppets

Şu kar yağıp kalksın da bende bir koşu akayım en iyisi :) gece gece masraf kokusu geliyor bak :) @firsatgamingx
  3. MasterOfPuppets

Sanırım kartal depolarının bir bölümünde burası.. Valla merak ettim şu kar vs. yağıp kalksın da bir kartal turu atalım en iyisi :)
  4. MasterOfPuppets

Kör gözlü bile olsa 27 monitörler 2- 2.5k cok cok iyi :)
  5. MasterOfPuppets

Peki ürünler örn. monitörler. Iade vs. edilmiş ürünlermi yoksa direk büyük hasarlı vs mi ?
  6. MasterOfPuppets

Süper bir uygulama olmuş ellerinize sağlık . Outlet mağazası olduğunu bilmiyordum bende.. Gidip fiziki gezdiniz mi mağazayı oldukça merak ettim doğrusu?
  7. MasterOfPuppets

Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Teşekkürler rehber için. Baktım göremedim. Gözümden kaçmışsa affedin. Idle Master güvenli bir uygulama mı ? Ban kısmından ziyade içerik vs. tarama kontrol sağladınız mı ? Yada başı yanan oldu mu ?
  8. MasterOfPuppets

Ekipmanlarımız ve Deneyimlerimiz.

Teşekkürler tavsiye için valla boyutlandırmayı değiştirince zaten gılgamış destanı gibi yazı iyice büyüyor. Renklendirme yapayım ama :)
  9. MasterOfPuppets

Tam onu düzenlerken yazdınız . Düzenleme yapıyorum şu anda :)
  10. MasterOfPuppets

Aslında paylaşsanız müsait bir zamanda en azından tavsiye soran arkadaşlar için de aramalarda görünmüş olur.
  11. MasterOfPuppets

Merhaba Arkadaşlar, Internette ürün alırken ben dahil bir çok arkadaşım sıklıkla ürün kullanıcıları yada satış yoğunluklarına bakarak alımlar konusunda karar veriyor. Bende bunun üzerine tekil incelemeler dışında bir de kütüphane gibi hepimizin kullandığı ekipmanları listeleyelim diye düşündüm...
  12. MasterOfPuppets

İnceleme Asgard Valkyrie V5 DDR4 3600Mhz Bellek

Eline sağlık güzel inceleme olmuş. Keşke low profile a yakın bir tasarım olsaydı da alıp kullanabilseydim :)
  13. MasterOfPuppets

Rehber Kulaklık Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Güzel bir kaynak elinize sağlık. Kulaklık diyip geçmemek gerektiğini anlamış olur umarım kullanıcılar.
  14. MasterOfPuppets

İnceleme Akım Korumalı Priz İnceleme

İnceleme için teşekkürler. Yüksek maliyetler ile oluşturulan sistemler - odalar için ups ve akım koruma prizi kesinlikle gerekli.
Top Bottom