Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Rehber Resident Evil 6 Türkçe Yama 99% (Epic Games Uyumlu)

Eski oyun olduğu için ekstra kötü hissettiriyor olabilir fakat Remake yaparsalar ki kesin yapacaklarını düşünüyorum, güzel bir oyuna dönüşür. Yapsalar da oynasak. En sevdiğim oyun serilerinden biri. 9 da yolda zaten. Sızıntılara göre Leon ve Jill'in olacağı söyleniyor.
  2. Matt Murdock

Rehber Trendyol'da moto kurye olmak ve 40 günde 100.000₺ kazanma (Challenge)

En yakın arkadaşım kurye ve her gün istediği gibi sipariş gelmiyor ki İzmir gibi bir şehirde. Günde 12 saat çalışırsanız dediğiniz rakamlar gelebilir ama o da çok fazla yorucu olur. Çalıştığı yer Yemeksepeti bu arada
  3. Matt Murdock

İnceleme Yeni F/P Kralı Olabilecek mi? Ajazz AJ199 4K Wireless Gaming Mouse

Bunun yerine Ninjutso Sora almaya değer mi +2k daha verip?
  4. Matt Murdock

Rehber CS 2 Hilelerden Arınma Rehberi (Güven Faktörü Yükseltme)

Knk niye her kelimeyi büyük harfle yazıyorsun
  5. Matt Murdock

1 porsiyon İzmir Köfte/peynirli makarna/turşu sadece 6 türk lirası (0.21$)

Askeri gazinolar da eskisi gibi değil artık fiyatlar pahalı olmuş eskiye göre fakat çeşit ve mekan olarak sanki özel bir şehir gibi olmuşlar. Son zamanlarda gittiğim Diyarbakır, Ankara ve Nevşehir var. Diyarbakır'da kahvaltıya 60 TL ödemiştim çok da dolu kahvaltı değildi, normal yerli halka...
  6. Matt Murdock

İnceleme Amazondan aldigim HUO JI klavye

Bu Outemu'lar kronik sorunlu değil miydi?
  7. Matt Murdock

İnceleme God of War İnceleme: ÇOK SIKICI!

Valkürler harici zor bir boss yok oyunda. Valkürleri kesmek için de sadece güçlenmek gerekiyor, güçlenince onlar da çok basit. Düzgün güçlenmek için de Niflheim ve Muspelheim'e kesinlikle gitmek gerekiyor. Bu arada zaten gideceğin yollar da apaçık belli, başka bir yerden gitmeye çalışmak zaten...
  8. Matt Murdock

Rehber Üniversite Sınavı Deneyimlerim, Çalışma Programım ve Dahası

Normal işaretlemen çünkü eskiden 2 saat 15 dakika süre vardı ve daha eleyici oluyordu. Ne olduysa 2 saat 45 dakika yapınca oldu.
  9. Matt Murdock

Rehber Üniversite Sınavı Deneyimlerim, Çalışma Programım ve Dahası

Düzgün çalışan derece öğrencileri bırak şişeyi, inşaat sesini bile umursamadan yapabilecek seviyede oluyorlar o yüzden gerçekten iyi yaptığını düşünmüyorum. İnşallah da yapamamışsındır. Ben sınava girdiğimde damağım kuruduğunda su bile içmedim zamanla yarışmak için.
  10. Matt Murdock

Rehber Monitör Üreticileri Tüketiciyi Nasıl Kandırıyor? MPRT ve GTG Gerçeği!

Tamamını okumadım bu arada ama öneri yapıyorlar kısmında şu var, gerçek 1ms GTG monitörlerin çoğu pahalı zaten veya 0.5 MPRT olanlar genelde 1ms verebiliyor, o yüzden önerecek fazla bir şey kalmıyor.
  11. Matt Murdock

İnceleme 3D FİGÜR VE STAND İNCELEME 🔥🔥🔥

300 dolara çok daha iyi figürler var yurtdışında ama neyse
Top Bottom