Arama sonuçları: *

1. Mehmet

İnceleme Huawei Matepad Air İnceleme!

APK olarak petel search üzerinden direkt yönlendiriyor. Bilginiz olsun.
  2. Mehmet

Hocam kilavyeyi bende degistirmedim. Office anlamında ise önerim yok çünkü çok kullanmıyorum. Crack office programları indirebilirsiniz belki. Hayırlı olsun
  3. Mehmet

Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ben derslerimde PDF zaman zaman word ve excel kullandım bir problem yaşamadım. İade konusunda bilgim yok çünkü daha önce ihtiyacım olmadı. Farklı sorun varsa sorabilirsin.
  4. Mehmet

Öncelikte tableti hala kullandığımı belirtmek isterim. Bu tablet ile yeri geldiğinde vize ve finallere çalıştım ve kalem performansı gayet güzel. Performans olarak ise de zaten çok güzel. Ancak herkesin kafasındaki soru işareti google servisleri problemi. Bu bir eksik mi evet kesinlikle bir...
  5. Mehmet

Tamamdır. Kesinlikle mağazada GBOX indirip oyun indirin ve deneyin. Matepad 11 veya 11.5 varsa aynı arayüz zaten onda da deneyebilirsiniz. Sadece donanım farklı.
  6. Mehmet

İnceleme F/P Kralı Xiaomi Redmi Watch 3 Active İncelemesi

Ya hocam işin gerçeği hiç Bir özelliğini kullanmıyorum. Bildirim ve arama o kadar. Şarj çok az gidiyor her gün şarja takmaktan artık bıktım.
  7. Mehmet

Ya zat Ya zaten watch 4de de açık ekran killanmamiyorum batarya 1 gün gitmiyor. Güncelleme de problem yaşıyorum. Relame 7 kullandıgimdan EKG vs özelliklere erisemiyorum.
  8. Mehmet

Dostum yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve artık sıkıldım. Kare tasarımlı bir model arıyorum. Kendi saatimi anneme verip kullanmayı düşünüyorum o yüzden
  9. Mehmet

Sence Galaxy watch 4 40mm den geçilir mi veya ne önerirsiniz
  10. Mehmet

Ya bu konuda söyle soyliyeyim. Ben çok memnunum kalem ve kalvye mükemmel gerçekten. Ancak bu donanımlarda bu fiyata başka tablet olmamasının sebebi google servisleri olmaması. Huawei bu sorunu GBOX ile çözdü diyebilirim aslında ancak yine illa ki stabil olmayan durumları olabilir çok nadir.
  11. Mehmet

Clash of Clans ile denedim supercell hesabı ile bağlanarak bir problem yaşamadım. Gbox adında bir emülator kullandığımızdan çok nadir sorunlar çıkabiliyor tabii ki. Ancak ben memnunum ve problem yaşamadım denecek kadar az. Sorunuza kısaca cevap verirsem arada bir google play hesabı ile...
  12. Mehmet

Tekrardan baktım ancak böyle bir ozellik bulamadm.
  13. Mehmet

Baktım ancak böyle bir bilgi göremedim.
  14. Mehmet

Güzel fiyata almışsın. Hayırlı olsun :)
  15. Mehmet

Tercih meselesi. Ders vb. ihtiyacım olduğundan yeterli oluyor. Tabii eksikleri var.
  16. Mehmet

Ben bir problem yaşamadım. Kalem performansından memnunum. 1695484070 Bütçe arttırılabilirse seçenekler arasında mantıklı olabilir.
  17. Mehmet

teşekkürler Hasan bey :D
  18. Mehmet

Dostlar öncelikle herkese selamlar. Bugün ki incelememde Huawei Matepad Air tablet hakkında ufak bir inceleme ve bu tableti alacak kişilerin aklındaki soruları götürmek amacıyla bir inceleme metni hazırladım. Herkese iyi forumlar... Huawei Matepad Air rakipleri. Dostlar öncelikle Matepad Air...
  19. Mehmet

İnceleme Samsung Watch 6 44mm İnceleme

Aslında değerinde saydı. Düşünebilirim. Teşekkürler
Top Bottom