Arama sonuçları: *

1. Mertdvrim

16 GB RAM Günümüzde Ne Kadar Yeterli? Örneklerle Tartışalım

Bende onu oynuyorum hiç dikkat etmedim o kadar kullandığını bende 10 gb falan kullanıyor diye görmüştüm sanki
  2. Mertdvrim

Rehber 11K'ya RX6600 Sistem Toplama Rehberi ( PARÇALAR GÜNCELLENDİ)

Arkadaşım o zaman koymayacaksın bizde sana bunu anlatıyoruz sırf amd 6600 olsun diye pc yapıyorsun hadi biz bilmiyoruz Abdullah abide saçma olduğunu söyledi yapma gözünü seveyim fiyatı yükseliyorsa yapmıycan
  3. Mertdvrim

Onu anlatmak istiyoruz ama arkadaşlar bizi dinlemiyor 1659171967 İkimizde aynı şeyi söylüyoruz adamlar bize inanmıyor🤣
  4. Mertdvrim

Bu arada kanka xfx in saphireden daha fazla ısındığını iddia ederken ne düşündün acaba 10 tane forum aç 10 kişiden 8 xfx der kart 65 dereceyi geçmez sen ısımır diyorsun apo abinin sisteminidemi görmedin.
  5. Mertdvrim

Kanka amd 6600 giriş seviyesi bir kart değil 😂 bmw ye tofaş lastiği tak yine gider ama işte nereye kadar anla olayı ssd falan bu dönemdeki oyunlar için inanılmaz düşük valo cs go bir tane daha fps oyunu yükle dolar ssd dede yer bırakman gerekiyor en az 30 gb
  6. Mertdvrim

Çok haklı bir yorum 1659171476 Beğenilecek çokta bir tarafı yok 70 derecelerde çalışıyor geçiyor bile ne gerek var
  7. Mertdvrim

Saphire slma bence bütçen varsa asus msi xfx modelini al
Top Bottom