Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Rehber 2022'de psp alınır mı??

PSP'ye önerdiğiniz o oyunları nasıl indiriyoruz? Parayla mı alıyoruz, içerisinde kurulu mu geliyor yoksa bizim internetten oyunu indirip konsola atmamız mı lazım?
  2. MeynnZenith

İnceleme Zümrüt A.Ş araç üstü çadır incelemesi

Benim bildiğim herhangi bir dağ kampına falan çıkmadan önce Jandarmadan falan izin almamız gerekiyordu. Sizin gittiğiniz yer direkt bir kamp alanı mı komple? Yoksa rastgele bir konum mu?
  3. MeynnZenith

Bu şekilde dağ, yayla vb. yerlerde nasıl kamp yapılabiliyor? İzin almamız mı gerekli?
  4. MeynnZenith

Kamp yeri olarak nereye gittiniz? Ortam çok hoş duruyor, azıcık görünse de.
  5. MeynnZenith

Rehber Steam Arkaplan Satarak Para kazanmak

İlk baştaki meteor shower arkaplanı için hangi kartlar lazım? Gerekli kartların hepsini nereden görebilirim?
  6. MeynnZenith

Rehber Yaz Tatili İçin Oyun Önerisi (İndirimlerde Oyun Arayanlara)

Arkadaşım yok. Yeni bir oyun almadan önce de kütüphanemi bitirmek istiyorum.
  7. MeynnZenith

Yok yok alınmadım, siz öyle yazınca benim de açıklayasım geldi. :D
  8. MeynnZenith

Zaten biz yaz tatillerinde ailecek kampa ve kamp dönüşünde de turistik yerlere gidiyoruz. Kendi merakım gereği kitap da okuyorum. Hayatsız gibi 9 saat oyun oynayamam zaten, ben bile rahatsız hissederim kendimi. Bu listeden 1-2 oyun seçip günde 3-4 saat max, o da max yani, oynar ve geri kalan...
  9. MeynnZenith

Benim okul işleri biraz farklı, ancak dediğinize de katılıyorum.
  10. MeynnZenith

Biraz açıklık getirelim o konuya, daha önceden oyunu almış kişilere geliyor The Following ve birkaç DLC daha. Yani şu anda gidip oyunu alsanız size gelmiyor.
  11. MeynnZenith

O biraz da kişinin kendi zevkine bağlı. Ben o tarz oyunları seviyorum. Zaten bu listeyi full oynamayacağım. İçinden sadece RDR 2, Metro serisinden bir oyun, AC serisinden bir oyun, The Witcher 3 gibi daha iyi oyunlar arasından birkaç tanesini oynayacağım. Diğer basit ve kısa süren oyunlar...
  12. MeynnZenith

Liste öneri amaçlıdır, bütün oyunları oynamayacağım.
  13. MeynnZenith

Öneri için teşekkürler. Zaten bu siteyi kullanıyorum ve ona göre de oynamak istediğim oyunları sıralıyorum. Ama buraya eklemedim çünkü liste uzun, vakit harcardı. İzin verirseniz konuya bu siteyi ekleyebilir miyim?
  14. MeynnZenith

Hepsini değil tabii ki, bunlar sadece öneriler. Hesaplarımdaki tüm hikayeli oyunları yazdım ki oyun arayan arkadaşlar kendi tarzlarına göre seçsinler.
  15. MeynnZenith

Geçen sene yine yaz tatilinde oynayacağım oyunların konusunu açmıştım. Şimdi o listeyi güncelleyip tekrardan size sunmak istedim. Listedeki birkaç oyun geçen sene de vardı, onlara başlamadığım için bu listeye de ekledim. Forumda son zamanlarda çok fazla oyun önerisi isteyen arkadaş gördüğüm...
  16. MeynnZenith

Rehber Epic Games Rise of the Tomb Raider Türkçe Yapma!

Bir yama için 2GB çok değil mi?
  17. MeynnZenith

İnceleme Android Bulut Oyun Hizmeti: Bluestacks X

Giriş yapacağım da "i" harfini algılamıyor, nasıl çözerim bunu?
  18. MeynnZenith

Rehber Steam'de Kâr Ettirebilecek Kartlar 🔥

IdleMaster daha hızlı düşürmüyor muydu?
Top Bottom