Arama sonuçları: *

1. Mithrander

İnceleme SteelSeries Arctis 9 Wireless 🎧

bu dediğiniz program her kulaklıkta kullanılır mı? 1aylık mi 30tl yoksa sınırsız mi 30tl
  2. Mithrander

İnceleme Samsung galaxy watch 4 incelemesi ( dikkat! birazcık Hayal kırıklığı içerir)

Google asistan çalışıyor mu hocam 1661330815 Google asistan çalışıyor mu hocam 1661330838 Google asistan çalışıyor mu hocam xioami de
  3. Mithrander

İnceleme Samsung galaxy watch 4 incelemesi ( dikkat! birazcık Hayal kırıklığı içerir)

telefon Samsung olmayınca Google asistan kullanamıyormuşuz doğru mudur hocam
  4. Mithrander

ben almadım almayı düşünüyorum xiomi olduğu için bazı özellikleri kullanamayacagim söylendi de
  5. Mithrander

hocam benim telefon xioami fakat Google asistan olsun çoğu özelliği kullanamıyor musun doğru müdür öyleyse almaktan vazgeçmeyi düşünüyordum telefon xioami redmi note 8 1661282807 telefonunuz nedir hocam
  6. Mithrander

wp var mı hocam yani wpden cevap yazabiliyor muyuz başkasına
  7. Mithrander

hocam merhabalar ben almayı düşünüyorum da Google asistan falan gelmiş fakat wp den gelen mesajlara yanıt veremiyormuşuz bunun bir çözümü var mı yoksa veremiyor muyuz hala
Top Bottom