Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

İnceleme MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X Termal Pad Değişim Sonuçları

Termal padler kolay kolay işlevini yitirmez, Ice Dragon bir tık pahalı. Thermalrigt markasına da bakabilirsiniz, Deniport satıcısı orijinal ürün satıyor...
  2. MotionlessINWhite

Eğer direkt kaliteli 4mm bulursan onu kullan, bulamazsan diye 2+2mm şeklinde yap dedim. Eğer 2+2mm yaparsan çok dikkatli ol arada boşluk kalmasın ve aşırı fark olmaz. 1 veya 1.5mm kısmında da 1.5mm öneririm.
  3. MotionlessINWhite

@LenKys 3080 Ventus ile senin GPU'nun modeli aynı değil. https://thermalpad.eu/thermal-pad-sizes/msi-geforce-rtx-3070-ti-suprim-x-8g/ Burada resmi pad değerleri var.
  4. MotionlessINWhite

Arka backplate için yanlış okumadıysam 4mm diyor, yani 2 tane 2MM alıp üst üste koyabilirsiniz. Gene de siz 2MM alıp backplate'i açın ve kontrol edin ondan sonra mevcut termal pade göre ayarlama yapın.
  5. MotionlessINWhite

Eğer imzan doğruysa VRAM'ler için 2mm, backplate tarafı için 3mm kullanman lazım. Backplate tarafını çok ellemene gerek yok, 2mm pad alıp VRAM'leri ve termal macunu değiştir eğer değişim için istiyorsan tabii.
  6. MotionlessINWhite

İşte 200W civarında çok güzel bir kart oluyor, kaybedilen FPS'e değecek sonuçlar.
  7. MotionlessINWhite

Normal ancak bu kartın 290-300W çekmesi iç açıcı değil, UV ile 2-3 FPS kaybı yaşayıp 220-230W civarına düşürmek avantajlı olabilir ve sıcaklıkta da çok büyük farklar olacaktır.
  8. MotionlessINWhite

Çaktırma o anki kafa ile yazmışım sonradan fark ettim :D
  9. MotionlessINWhite

Garantisi yoksa macun + termal pad değişimi yap dostum.
  10. MotionlessINWhite

MX-4 çok kötü gelmeye başladı, işlemcide iyi olabilir ama GPU tarafında kötü performans sunuyor. Macun çok sıvımsı olduğu için maalesef bu olay yaşanıyor. Attığım Gelid katımsı yapıda o yüzden çok iyi performans sunuyor, 1V-2050MHz'e UV yaptığım halde 65 dereceyi görmüyorum 1350rpm fan hızında...
  11. MotionlessINWhite

Yazdığım o mesaja kıyas fotoğrafı attım hocam. https://www.hepsiburada.com/gelid-gc-pro-termal-macun-1-gr-p-HBCV00000AXIZG?magaza=KARECE 1gr olanı da var 30 TL'ye bayağı işini görür ama ben olsam 5gr alıp geçerim, 8 yıl gibi güzel bir süre boyunca yapısını bozmuyor imiş.
  12. MotionlessINWhite

Maker Nano fena değil, lakin mesela ben 3080'ime MX-4 sürmüştüm ve çok kötü değerler almıştım. Gidip HB üzerinden Gelid GC-Pro alıp sürdüğümde ise 10-15 derece fark attı MX-4'e o yüzden demiştim. İstersen yedek olarak Gelid al hem çok ucuz işini görür bakarsın...
  13. MotionlessINWhite

@Mehmet Yılmaz Hangi termal macunu sürdünüz hocam? Sıcaklık değerinde düşüş olmamasının sebebi macunun sıvımsı yapıda oluşu olabilir.
  14. MotionlessINWhite

İnceleme Steelseries Arctis 1 Wireless

Güzel inceleme, elinize sağlık :)
  15. MotionlessINWhite

İnceleme ASRock B560M PRO4/AC İncelemesi

Eline sağlık dostum, güzel inceleme olmuş :) Anakart oldukça şık duruyor, keşke 'Pro Series' yazan kısma ufakta olsa bi' RGB koysalarmış o zaman mükemmel olurmuş.
  16. MotionlessINWhite

Rehber Neden UV yapmalıyız ?

Konuya ben de yazayım, eğer normal saat hızlarına göre UV yaparsanız ciddi bir düşüş olur. Örneğin ben 4-5 FPS kayıp ile hotspot sıcaklığında 10-15 derece düşüş yaşadım. Elimde RX 6600 olduğu için FSR olmayan oyunlarda da son ayarlarda 60 FPS üstü oynuyorum zaten.
  17. MotionlessINWhite

İnceleme Gametech Freezer HD3.0

3.0 çok daha iyi, 2.0 alırsanız aralarında gözle görülür fark olacaktır. 11400F için T6 Ultra yahut 3.0 almaya calısın. Termal macunu bilemesem de benım aldıgım gibiyse iş görecektir.
  18. MotionlessINWhite

Rehber Steam'de Kâr Ettirebilecek Kartlar 🔥

Bu tarz paketleri nereden buluyorsunuz? O kadar aramama rağmen çok bulamıyorum da, hani site vs. varsa acayip işime yarar hocam.
  19. MotionlessINWhite

Rehber Alder Lake : Windows 11 vs Windows 10

RAM fiyatları gayet normal, DDR5 daha yeni çıktı. Haliyle DDR5 oturana kadar pahalı olacak, bunun Intel'e yönergesi yok. AMD'de de durum aynı olacak, keza anakartları da pahalı olacak. Oyun performansına gelecek olursak: Daha BIOS, oyun yapımcısının optimizasyon güncellemesi ve işletim sistemi...
  20. MotionlessINWhite

Rehber MPRT-GTG Nedir? Ghosting Neden Olur?

Güzel konu, eline sağlık hocam. Ek olarak bir açıklama yapayım. C24G1 monitörümde ufakta olsa ghosting vardı, ben de 144Hz yerine el ile 142Hz'e çektim ve o ghosting sorunu neredeyse yok denecek kadar az. Yani benim gibi sorun yaşayanlar olursa el ile Hz ayarını biraz düşürüp deneyebilir...
Top Bottom