Arama sonuçları: *

1. MrCodeX

Rehber Kaspersky Vpn İle SADECE Discord'a girme

Update.exe'yi de ekleyin. Discord.exe en son sürüm olarak ekleyin. Vpn'e bağlanırken en hızlı ülke değilde farklı bir ülke seçin dc açıldıktan sonra en hızlı ülkeyi seçin. Oyun konusunda da sorun oluyorsa ilk önce oyuna giriş yapın sonra VPN ve dc'yi açın
  2. MrCodeX

Bilmiyorum lol oynamıyorum ama steam oyunlarında sıkıntı olmadı bende
  3. MrCodeX

Başka bir cihaz bağlı ise ona vermiş olabilir
  4. MrCodeX

Bunlar 300tl'ye 5 hesap alıyor 100tl'ye satıyor. Vpn çalışmıyormuş
  5. MrCodeX

Kendi sitesinden alsan daha iyi olur hocam zaten arada 50tl mi ne oynuyor
  6. MrCodeX

Paralı ama sadece vpn almıyorsunuz. Mesela ben premium kullanıyordum bu da artısı oldu. Ki arkadaşla ortak aldım yıllık 150-150 ödüyoruz yanlış hatırlamıyorsam. Telefonlarada indirmişiz.
  7. MrCodeX

Daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama belki işinize yarar. Bunu kullanmak için öncelikle kaspersky aboneliğiniz olması lazım. Bu sayede sadece seçilen uygulama vpn kullanacak ve oynadığınız oyuna vs ping girmeyecek. Kaspersky vpn'i açıyoruz Ayarlar simgesine dokunuyoruz Bölünmüş...
  8. MrCodeX

Öneri 🎧Razer Barracuda X Ayar tavsiyesi🎧

blackshark v2 hyperspeed için bunu kullanıyorum oldukça iyi dene istersen 0, 0, -4, -3, +1, 0, +3, -1, -4, +8
  9. MrCodeX

Rehber Razer Blackshark V2 Hyperspeed, Pro Eq Ayarı

Bu kulaklıkların standart eq ayarı çok kötü ama siz ayar vererek çok daha kaliteli ve güzel hale getirebilirsiniz. Deneyimlediğim en iyi ayar bu şekilde gerek oyunda gerek ise müzik dinleme Synapse ayarı: 0, 0, -4, -3, +1, 0, +3, -1, -4, +8 Windows Ayarı:
  10. MrCodeX

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

Biliyorum şuan ucuz değil zaten ama ucuz olursa alınır Şuanki fiyatıyla alınmaz ben genelde asus ve acer serisi tercih ederim
  11. MrCodeX

İnceleme HP OMEN neden alınmamalı?

Ucuz olduğu sürece her türlü alırım kaç yıl ucuz diye amd de kullandık :D
  12. MrCodeX

İnceleme Razer Huntsman V2 Pubg Edition

Hocam 5k'dan fazla ise v2 alın https://www.rtings.com/keyboard/tools/compare/razer-huntsman-v2-vs-razer-huntsman-v3-pro-mini-tkl/28388/44990?usage=9048&threshold=0.10
  13. MrCodeX

İnceleme Razer Huntsman V2 Pubg Edition

İnternette yeterli bir inceleme göremedim ve az da olsa almak isteyenler için değerlendirmek istedim Umarım düzgün açıklayabilirim ilk defa inceleme paylaşıyorum. Ürün 29.06.2024 Haziranda elime ulaştı Pazarama üzerinden 5390TL'ye 6 taksit 0 faiz şeklinde satın aldım. Almak isteyen varsa link...
  14. MrCodeX

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

Hocam oyun içi ss atabilir misin
  15. MrCodeX

DİSCORD OLED TEMA (Mobil için) Yeni Güncelleme

Amoled modu diyor iphonelar da yok o zaman :D
Top Bottom