Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

Rehber League of Legends Başlangıç Rehberi

Onu bunu bilmem anlamam ben MF'ciyim arkadaş
  2. Mutluleymun

Rehber League of Legends Başlangıç Rehberi

Erken teşhis çok önemli bu konuda ben fark edemedim şu an sevgilim Ahri ile yazıyorum bu mesajı
  3. Mutluleymun

İnceleme Steelseries Arctis 7 Wireless İncelemesi

1300 Liraya almıştım gayet güzel kulaklık ama 1750 lira edecek bir kulaklık değil
  4. Mutluleymun

Rehber vergilerimizin isimleri ve listesi

Kusura bakma hepsini ezbere bilip elleriyle yazmadığı için
  5. Mutluleymun

İnceleme Monster Pusat Wireless Gamepad !

Kanka bazı oyunlar kontrolcüyü okumuyor Monster gamepad'de öyle bir sıkıntı var mı? @$ilent @terebayt
  6. Mutluleymun

İnceleme 1 aylık Arctis 7 deneyimim

Pedler hariç gayet güzel kokuyor :D
  7. Mutluleymun

Deri hiç kullanmadım ancak kulaklık son seste (son ses kullanmıyorum) gerçekten çok çok az ses veriyor kardeşim odada son ses müzik dinlerken rahatsız olmuyorum ancak kulaklığı çıkardığı anda hoparlör gibi oluyor :D 1598364335 Parası olan için güzel kulaklık parası yetmeyecek kişiler için de...
  8. Mutluleymun

Ortalama 15 metreye kadar çekiyor arada 1-2 duvar varken arada 3-4 hatta 5 duvar olursa belki 7-10 arasına düşebilir.
  9. Mutluleymun

Daha alalı fazla olmadı ancak gayet güzel bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim. Eksikleri: -Kafam küçük olduğu için aşağıya baktığımda bile düşüyor. -Arada bir Discord'da hata çıkarıp chatmix özelliği bozuluyor ama yapmak 2 saniye bile sürmüyor. -Kulaklık pedleri terleyince gerçekten çok kötü...
Top Bottom