Arama sonuçları: *

1. Orhanaygun41

Rehber İmzalarınız Daha Güzel Olsun | Gradient İmza Yapma Rehberi

Eyvallah hocam bende yaptım şimdi güzel bir rehber :)
  2. Orhanaygun41

Rehber Anime Önerileri #7= Kaguya-sama: Love is War | Anime Filmi Duyuruldu!

Bence bu anime konularına sınır getirilmeli.Bune böyle hocam hadi 1 tane açsanız tamamda aynı aynı anda 6-7 tane açıyorsunuz.Burası teknoloji ve pc üzerine kurulmuş bir forum sitesi bana saçma geliyor bir işe de yaradıkları yok.
  3. Orhanaygun41

İnceleme SteelSeries Sensei 310 İnceleme +/- özellikler

Fiyatından neden bahsetmedin peki ?
  4. Orhanaygun41

Logitech G27 İnceleme!

Direksiyonu biz mi hayal ediyoruz şimdi.
  5. Orhanaygun41

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

AOC 23.8” I2481FXH Benim de kullandığım bu.Bi el atarsanız sevinirim.
  6. Orhanaygun41

Rehber Eski Bilgisayarınızı Değerlendirin! Eski PC'ler Para Eder mi?

İkinci el piyasası 350tl ile 400tl arası hocam.900tlye de koyan var ama o biraz abarmış sen 400tlden koy pazarlıkla 350tlye falan verirsin.
  7. Orhanaygun41

Rehber 40TL'ye laptop aldım! Nasıl tamir ettim? Laptop tamiri ile ilgili bilgiler.

Doğrudur hocam çok da iyi bir cihaz dı ama yapacak bir şey yok artık zaten başka bir laptop aldı kuzen o duruyor kenarda.
  8. Orhanaygun41

Rehber 40TL'ye laptop aldım! Nasıl tamir ettim? Laptop tamiri ile ilgili bilgiler.

Anladım hocam.Dediler zaten çip arızası diye.
  9. Orhanaygun41

ASUS X542UR CORE İ5 7200U Hocam bu model kuzenin laptobu var.Anakartı arızalı tamir olur mu? Tamirciye verdik yapamadı burda.
  10. Orhanaygun41

Rehber Eski Bilgisayarınızı Değerlendirin! Eski PC'ler Para Eder mi?

Bravo çok iyi konu. Geçen bunlara benzer parçalardan 200tlye bi tanıdığın yeğenine pc topladık.Çok sevindi şimdi oyununu da oynuyor dersine de giriyor.Sadece 10K 20K'lık pcler mutlu etmez bir çocuğu.
  11. Orhanaygun41

Windows'un kendi duvar kağıtlarının olduğu klasörlerin yerini bulma.

-Merhabalar arkadaşlar bugün size WİNDOWS'un kendi orijinal duvar kağıtlarının olduğu klasörü göstereceğim. Belki içinizden bilenler vardır.Fakat bilmeyenler için faydalı bir bilgi olduğunu düşünüyorum. Ben WİNDOWS 11 'de gösteriyorum. Aynı yolla WİNDOWS 10' da da bulabilirsiniz duvar...
  12. Orhanaygun41

İnceleme ID COOLING SE 234 ARGB İNCELEMESİ

Hocam tebrik ederim emek verilmiş bir rehber.
  13. Orhanaygun41

İnceleme Türk Telekom'dan Statik IP Satın Aldım! - Statik IP İle Neler Değişti?

Bende zamanında almıştım kamera sistemleri için statik İP fakat sonrasında kayıt cihazını değiştirdiğimiz için statik ip ye gerek kalmadı.Ama statik ip nin internet hızına faydası olduğunu bilmiyordum.
  14. Orhanaygun41

İNCA İKG-441 İNCELEME

Bak kardeşim yaşın benden küçük onu demek istiyorum laf olsun diye incelemenin altına neden yorum yapıyorsun.
  15. Orhanaygun41

İNCA İKG-441 İNCELEME

Tamam hocam kendim çektim demedim ki zaten.İnandırıcılıkla ne alakası var. 1625933571 Bak yaşın küçük belli youtube videolarından gördüm saçma sapan yorumlar atıp konuyu bozma tamam mı.
  16. Orhanaygun41

İNCA İKG-441 İNCELEME

Bende fark ettim hocam az koyduğumu bir kaç tane daha ekledim.
  17. Orhanaygun41

İNCA İKG-441 İNCELEME

İlk olarak merhaba arkadaşlar. İnca İKG-441 modelinin incelemesi ile karşınızdayım.Ürünü 5-6 aydır kullanıyorum.Deneyimlerimi size aktaracağım. İNCA İKG-441 (+) YÖNLERİ; -%100 tüm tuşlarda anti gölgeleme sağlayan bir klave. -Windows tuşlarını kullanımını engeleyen winkeylock özelliği mevcut...
  18. Orhanaygun41

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

Hocam benim de bu şekilde TT kullanıyorum 13/0.5 geliyor internet ve 90 tl ödüyoruz.Fakat 2 yıllık tahaaütten 1 yılımız kaldı nasıl olur sizce geçebilir miyiz?Kocaeli de ikamet ediyorum.
  19. Orhanaygun41

Donanım Arşivi Forum Hesabım Nasıl Silinir?

Ana avrat düz git birine sonra hesap diye bir şey kalmaz.
Top Bottom