Arama sonuçları: *

1. Parzival97

İnceleme Omen Encoder Mekanik Klavye İncelemesi

Evet hala aktif olarak kullanmaktayım, hala da memnunum.
  2. Parzival97

Rehber (KLAVUZ) Thh Başvurusu nasıl Yapılır Migros Kurbanları Konuya Gelsin.

Peki bunların şikayet formunda bulunması zorunlu mu ? Gelen sms leri ve siparişlerim kısmındaki bölümü ss alsak yeterli olur mu ?
  3. Parzival97

Mailime gelmemiş işte hocam sıkıntı orda.
  4. Parzival97

Hocam sipariş mail olarak ulaşmamış bana bu yüzden ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesini bulamıyorum. Nasıl yapmamız gerekiyor?
  5. Parzival97

Rehber Bazı soğutucularla birlikte gelen fanlar ve özellikleri

Elinize sağlık. Silverstone bu işin ehli olmuş :) Değerleri hem Airflow için hem de radyatörler çok güzel. Bir tık daha sesli olabiliyor ama tek eksisi o.
  6. Parzival97

Rehber be quiet! base 500dx alınır mı?

Sade, premium ve malzeme kalitesi güzel bir kasa zaten. Bu kasayı Gigabyte Vision serisi ile bir kombine ediceksin diğer bileşenleri de beyaz olarak modladın mı... Neyse hayal kurmayalım :)
  7. Parzival97

Koysalar da fiyatından şikayet edicez. Be Quiet bu; beyaz yaparsa fiyata da bindirir.
  8. Parzival97

Eline sağlık, güzel inceleme olmuş. Bir de şu fanı da beyaz yapsalar da herkes rahatlasa :D
  9. Parzival97

İnceleme AOC 24G2U vs VIEWSONIC XG2405 inceleme

Bende çok anlayacağımızı sanmıyorum da ben iki monitör üzerine çok araştırma yaptım. Görüntü kalitesi bakımından AOC bir tık daha önce, tepki süresi bakımından da çok çok küçük bir farkla Viewsonic önde. O çok küçük fark da ne kadar anlaşılırsa artık. Bu arada bende AOC kullanıyorum ve...
  10. Parzival97

İnceleme AOC 24G2U vs VIEWSONIC XG2405 inceleme

Güzel bir rehber elinize sağlık. Fakat iki monitör de 1 Ms MPRT. Viewsonic'te yanlış bilgilendirilmiş sanırım. Panelleri panda panel, yani biri 1 Ms GtG iken diğeri 1 Ms Mprt olamaz.
  11. Parzival97

Rehber Ultimate Mekanik Klavye Switchleri Rehberi!

Gerisini firmadan tamamlarız, sıkıntı değil :D Fiyatlar uçuk farkındayım 3 klavye parası nerdeyse , hem de üst seviye 3 klavye. Ama ondan ziyade o parçaları temin etmek o parayı bulmaktan daha zor :D
  12. Parzival97

Klavyelere karşı baya bir meraklıyım :) İmkan bulursam kendim modlamayı da düşünüyorum ileride. Çatal kaşık takımını da çeyize saklarız artık teşekkürler :D (Yalnız bu takımda eksiklikler var, yarısını çalmışlar sanki :D )
  13. Parzival97

Eline sağlık, güzel bir rehber olmuş. Hepsini okudum bu arada haberin olsun :D
  14. Parzival97

İnceleme Corsair Void RGB Elite USB kulaklık incelemesi

Güzel inceleme, eline sağlık. Şunu ekleyeyim Void Elite serisinde mikrofon çok kısık yani aldığı sesler vs. oldukça net fakat ses seviyesi çok düşük. Discord gibi platformlarda sesi daha fazla alıyor, bu yüzden discord üzerinde gayet iyi mikrofon. Eğer Windows'un varsayılan ses kaydedicisi ile...
  15. Parzival97

İnceleme A101 99 TL'lik Piranha Webcam İncelemesi

Hocam yüklüyse bi deneme imkanınız var mı acaba ?
  16. Parzival97

İnceleme A101 99 TL'lik Piranha Webcam İncelemesi

@Stanker hocam discord üzerinde görünüyor mu mikrofonu ? Ben de almayı düşünüyorum da, konuşma yapılabiliyor mu discord üzerinden ?
  17. Parzival97

İnceleme 1.5 Senelik Turkcell Superbox Deneyimlerim

2 Sene boyunca ben de kullandım. 50GB 4G hızında buna ek hediye olarak da 10Mbps sınırsız paket vardı. İlk 50GB içerisinde dedikleri gibi 190Mbps hıza kadar ulaştım fakat bu sadece 50Gb ile sınırlıydı o yönden kötü. Hediye olarak verdikleri paketle güzel olmuştu. 1 Ay öncesinde taahhüt...
  18. Parzival97

İnceleme Omen Encoder Mekanik Klavye İncelemesi

https://www.amazon.com.tr/dp/B087S2QML9/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_QQ-TFb9E503X9 Arkadaşlar Klavye Amazon'un Gülümseten Cuma kampanyası ile yeniden güzel bir fiyatla indirime girmiş. Klavye alacaklar ya da indirime girmesini bekleyenler bakabilirler.
  19. Parzival97

İnceleme Patriot Viper VPN100 512GB PCIe m.2 SSD

Teşekkürler hocam. SX 8200 Pro ile çok çok yakın değerlere sahipler, kafa kafaya gidiyorlar diyebilirim. Ama soğutma ve yazma ömrü konusunda daha avantajlı bir tercih.
  20. Parzival97

İnceleme Patriot Viper VPN100 512GB PCIe m.2 SSD

Onu da yapıp ekliyorum hocam. Diğer sonucun altına ekledim.
Top Bottom