Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Rehber Steam Link ile Hastanede, Otobüste PC Oyunlarını Oynayın

Saatte ortalama kaç MB kullanıyor fikriniz var mı?
  2. Peganeo

Rehber Bilgisayar üzerinden Netflix 720P üzeri kalite de nasıl izlenir?

Öncelikle belirtilenlere göre sadece Edge 1080p üzeri kalite sağlıyor, fakat ben ne yaparsam yapayım bir türlü bu sorunu çözemedim. Sadece ve sadece 720p olarak izleyebiliyorum. Kendim biraz masaüstü uygulamasını kurcalarken bir şekilde nasıl 1080P ve üzeri izleyebileceğimi çözdüm ve sizlerle...
  3. Peganeo

İnceleme Dolap Uygulaması Detaylı İnceleme

Elinize sağlık, dolap hakkında detaylı bir inceleme görmek beni mutlu etti. Kaynaklar istediğim gibi olmadığı için kullanmak istemedim ama artık kullanabilirim. Bir sorum da olacak size. Ben alışveriş yapacağım mesela PS2 Kolu aldım ve satıcının belirtmediği bir problem çıktı. Bunu Trendyol...
  4. Peganeo

Rehber Oyun/Uygulama da son 30 saniyeyi kaydetme

Action adli video çekme programında da bu özellik var ve bir çok ayarını yapabiliyorsunuz. Sisteminiz iyiyse 240 FPS bile çekebiliyorsunuz. Bence Action bu konuda daha iyi GameBar kullanırken çok problem yaşıyordum ses olsun fps olsun..
  5. Peganeo

Rehber Her oyunda FSR açmak ve FPS'inizi 2'ye katlamak!

Ayarları böyle yapıyorum ama FSR, FSR Lite ve NIS de hep FPS düşüyor. Scale Factor u yükseltince görüntü çöp oluyor ama biraz FPS artıyor. Yardımcı olabilir misin? @cfranko
  6. Peganeo

İnceleme -İLK- FURYLEVEL Y1 RGB Klavye İncelemesi

Eline sağlık, güzel olmuş.
  7. Peganeo

Bence BIOS ta yapılması gereken ve ayaralar.

r5 3400g sahibiyim BIOS'dan açabiliyorum. Desteğinin olmadığına dair bir kaynağınız var mıdır?
  8. Peganeo

Rehber Grand Theft Auto Steam Sürümünü Kısa Yoldan Düzeltme

SAMP Addon daha iyi ama bu da lazım.
  9. Peganeo

İnceleme 🔥 TV MAX Laptop soğutucu / stant incelemesi 🔥

Aslında tek bir usb ye yükleniliyor çoğaltıcı ne kadar fayda eder bilmiyorum ama olsun.
  10. Peganeo

İnceleme 🔥 TV MAX Laptop soğutucu / stant incelemesi 🔥

Böyle bir tane soğutma alıp laptop usb sinden elektirik çektiyordum bir süre sonra yakıyor orayı. Adaptör ile kullanın. Onun dışında güzel olmuş elinize sağlık.
  11. Peganeo

Rehber CS:GO Pingi Nasıl Düşürülür ? [Prof. Dr. Onaylı Çözüm!]

modem çok eski la ttnetin eskiden beleşe verdiği modem bi tane almam lazım sürekli ping çıkıyor hız düşüyor. daha yeni yaptım öyle oldu şu senin modemi bi alabilsem kurtulcam ama hadi bakalım.
  12. Peganeo

Rehber CS:GO Pingi Nasıl Düşürülür ? [Prof. Dr. Onaylı Çözüm!]

bi 1250 ms bi 35ms anlamadım gitti ne yapayım ben?
  13. Peganeo

Rehber [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!

Önce Ryzen Master sorunu geliyor sonra bi şekilde başlatabiliyorum BIOS hatası vermeye başlıyor. R5 3400g ile yapamıyoruz galiba.
  14. Peganeo

Rehber Sorunlu Sayılabilecek SSD'ler!

Kioxia Exceria SSD ısınmıyor hiç ama gerçekten alınmaması gereken bir SSD'dir 3-4 ay oldu alalı pc %96 sağlıkda ve bazen kendini kitleyebiliyor (pc ile uğraşırken tak diye donuyor ve kalıyor reset atmak zorunda kalıyorsun)
  15. Peganeo

Rehber En kolay Windows Defender kapatma yöntemi

Evet, o şekilde yapılabilir fakat ginede en kolay yöntem Home olmayanlar için gpedit'dir. Sadece öyle kapatabiliyorum :d
  16. Peganeo

Rehber En kolay Windows Defender kapatma yöntemi

Buna gerek yok ki? gpedit.msc den kapatabiliyorsunuz.
  17. Peganeo

Rehber Sorunlu SSD'ler ve Sorunları

bx500 480 gb kronik sorunlumudur hocam?
Top Bottom