Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Corsair teknik destek

Arkadaşlar burada inceleme olarak sizinle corsair teknik destek deneyimimi paylaşacağım Öncelikle benim eski kulaklığım corsair vois elite rgb usb modeliydi kablo soyulması boya atması ped yırtılması gibi bir sürü şey olmuştu 1.5 senede ben de ömrünü doldurmuş diyerek daha kaliteli ve pahalı...
  2. Quepardo

Rehber Neden iPhone Almalısınız?

Yani dediğin gibi lüks oldu ne yazık ki para israfı gözükmesi de çok normal dediğim gibi 4-5 bin tl civarına her istediğini yapan android varken iphone tarafına baktığında 5bin tl den se versiyonu başlıyor sadece bi 11-12 zaten artık uçtu gitti ne yazık ki
  3. Quepardo

Ha o para benim için çok önemli değil bence değer dersen gene al kullan ama f/p değil artık bunu kimse inkar edemez ve özellik konusunda da çok cimri
  4. Quepardo

iphone 6 artık deli gibi donup kasıyor 7 de benzer şekilde sürekli sıkıntı çıkartıyor 7 den geçtim zaten ben gelip f2 pro en iyi telefon demiyorum fiyatına göre en iyisi diyorum ben bunu 3800 TL'ye aldım aynı paraya 2. el 7 plus bile şanslıysan alıyosun ki hız konusunda dediğim gibi 11 pro max i...
  5. Quepardo

videolara bakarsan hız konusunda dediğim gibi geçiyor attığın linke bakacak olursak da eğer antutu puanında gene gayette rahat bir biçimde geçmiş linkte de videolarda da önde neyin fanboyluğu mu :D? 1616962289 kamera falan desen neyse dicem hani ihtiyacın olan şeye göre seçersin de var olanı...
  6. Quepardo

İphone 7 den poco f2 pro ya geçtim ve gerçekten çok daha güzel gerek görüş alanının büyüklüğü gerek şarj aletini sana unutturması üstelik hız konusunda iphone 11 pro max i bile geçebiliyor oluşu mükemmel bir telefon kamera konusunda da kötü değil iphone 11 ile yarışabilecek düzeyde tr fiyatı...
  7. Quepardo

İnceleme T6 ULTRA VS AMD STOCK FAN

teşekkürler
  8. Quepardo

Şu an t6 aldım oyunda daha 80 derece görmedim geri kalan her şey aynı ne kadar ağır oyun olursa olsun 1598330245 bide termal macunsuz hali stok termal macun aida64 testinde 4.2 ghz 1.2v verdim 86-87 dereceydi yanlış hatırlamıyorsam boşta sıcaklık 45-47 derece gün içerisinde değişebiliyor tabii...
  9. Quepardo

arkadaşlar çok şaşırmış ama ben de r5 3600 kullanıyorum dark x force kasa , kasada 6 fan var şu an 4.2 ghz 1.1v aida64 testinde 111 dereceye çıkıp kapandı 3.6ghz oto voltajda masa üstünde55 derecelerde geziyo izmirdeyim ve odam aşırı sıcak ben ortamdan kaynaklı diye düşünüyorum t6+arctic mx4...
Top Bottom