Arama sonuçları: *

1. R32Mehdisi

Fifine Ampligame A6 Neo Mikrofon İncelemesi

Ben broadcast kullanıyorum. Onunla baya iyi çalışıyor. Razerda broadcast olsa da arkadan ses aldığı oluyordu ama bunda aradığını görmedim broadcastle birlikte. 1718270834 Eğer rtx serisi yoksa. Steelseries GG deneyebilirsin.
  2. R32Mehdisi

Şaka mı yapıyon? Kulaklık mikrofonu neee normal mikrofon ne. 1718270444 Mikrofon ses düzeyini %80 yap windowstan. Alttaki taştan gaini de ses seviyene göre ayarla. Ben ortada kullanıyorum. 1718270479 İyi fiyata satmışsın valla. Ben hızlı gitsin diye 900e koydum satıldı. Hayırlı olsun.
  3. R32Mehdisi

İlk linkteki satıcıdan.
  4. R32Mehdisi

Aslında mikrofon büyük değil ama stand büyük. Çokta sıkıntı yaratmaz taşıma açısından bence. Seiren miniyi ne zaman aldın bilmiyorum ama garantisine göre fiyatlandırabilirsin. Ben 1000TL'ye sattım. Yarın alacaklar. Kesinlikle geçmeye değer. Sırf tuş için bile :' )
  5. R32Mehdisi

Shock mount olduğu için normal bu. Önüne geçemezsin bunun.
  6. R32Mehdisi

Merhabalar, Bugün sizlerle Aliexpress üzerinden 1300TL'ye aldığım Fifine Ampligame A6 Neo modelini inceleyeğiz. Türkiye'de bu mikrofon direkt bu model olarak satılmıyor. Sonuna konan harfler A6V-A6T gibi. Sadece stand modellerini belirliyor. Onun dışında hiçbir farklılıkları yok diyebilirim...
Top Bottom