Arama sonuçları: *

1. Reaper

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

ben cloud 2 kullanmıştım eğer wireless ile arasında fark yoksa cloud core ile de çok fark yoktur. Şu an çok memnunum core'dan.
  2. Reaper

Pc'yi kapatırken kulaklığın düğmesine 3-4 sn basılı tutuyorum, hafif bir ses geliyor "dıt" diye. Kapanıyor yani o an. Açarken de basılı tutup açıyorum, yeşil ışıkla birlikte açıyor. 1 saat kablolu (şarjda) kullanıyorum, 4-5 saat falan o şarjı bana yetiyor. Kesin bir sonuç için, kulaklığı...
  3. Reaper

Benimki de eve gelmiş eve geçince bakacağım. Aklımda bir soru var, şarj kablosu ile kullanılıyor mu?
  4. Reaper

TürkTelekom 35 mbps download alan arkadaşların upload hızları nedir?

yasadiginiz il ilce neresi, istanbul besiktasta 15 gun gecmesine ragmen hala bir gelisme yok
  5. Reaper

alt yapım var ancak Türk Telekomun Upload hızını bilmemesi çok garibime gitti. O yüzden sizin adlığınız verileri ben de alacağım. Eğer siz kablosuz 4mbps civarı alıyorsanız kabloyla bu 4.5-5 aralığına olursa benim bir hayli işime gelecek.
  6. Reaper

kablosuz 4 civari upload aliyorsaniz kabloyla heralde 5 alirsiniz degil mi?
  7. Reaper

ethernet kablosuyla twitch yayını yapmak istiyorum. Bugün kendi değerlerimle denedim ancak hem yayın çok fazla takıldı hem de oyunda pingim çok yükseldi. Sizce yeterli olur mu bu upload hızı? Teşekkür ederim dönüşünüz için. 1586558871 35 mbps kullanan arkadaşa göre aramızda zaten 1mbps bir...
  8. Reaper

Arkadaşlar merhaba, öncelikle ben Türk Telekom 24 Mbps download sınırsız internete sahibim ve 2.5-3.5 upload değerlerim var. Az önce müşteri hizmetlerini aradım ve upload hızımı arttırmak istediğimi söyledim ve bana download hızınızı arttırmanızla birlikte upload hızımın da artacağını...
Top Bottom