Arama sonuçları: *

1. Redmental

İnceleme Gamenote H2016D Oyuncu Kulaklığı 🎧

"Kutu içeriği: x1 Adet Gamenote H2016D Oyuncu Kulaklığı" İşte inceleme diye buna derim...
  2. Redmental

Yeni yerli oyun Ağrı

Hiçbir eleştiri ve olumsuz yorumu kabul etmeyen elemanlara az bile :)
  3. Redmental

Yeni yerli oyun Ağrı

Çıkmadı ! Bu aslında bir parodi oyunu. Tek olayı milli ve kültürel değerleri sömürüp kendinden söz ettirmek isteyen ancak istediği tepkileri alamayan vasat "sözde" oyun geliştiricisi gruba karşı yapılan bir oyun. Bir tane daha vardı ama adını unuttum , o da parodi amaçlı yapılmıştı. Suyu çıkan...
  4. Redmental

İnceleme Dizi Önerileri #1= Nedir Bu La Casa De Papel?

PP'nin incelemesini yapar mısın ? Bu arada "© 2020-*2021* Siri Tüm hakları saklıdır." olacaktı.
  5. Redmental

Rehber Netflix Dizi Önerisi

Bjorn > Ragnar > Ubbe > all der geçerim. Şaka maka hep Bjorn'u destekledi ve babasının hayali için Batı akınlarında baya katkıda bulundu. Adam gibi adamlar. Ragnar'ın ise çok hatası vardı ama hâlâ kralım. Geriye kalanlar "♿'ın"kölesidir.
  6. Redmental

Rehber Netflix Dizi Önerisi

TWD + Vikings > all , really all.
  7. Redmental

İnceleme 🔥F/P🔥Monster Pusat K3 Pro İnceleme + Ses Testi

Hayır hala söylüyorum. Yazdıklarımı iyi okusaydın. "Patala yatar gibi" davranmasaydın :) Böylesine boş mesajları böyle boş yaparak sonlandırırım. Sana mı vakit ayıracağım ? Git azıcık yüksel , sonra gelirsin.
  8. Redmental

Konu açma , sana kim inceleme yap dedi de konu açtın. "Kapiş" demem tamamen ironi amaçlı. Bunu anlamayacak bir insanında high olmasını beklemezdim zaten :) İyi forumlar.
  9. Redmental

Rehber Neden iPhone Almalısınız?

1 - Apple cihazlarınız yoksa , ne dosya aktarımı yapabilirsiniz ne de herhangi bir bağlantı (bluetooth vs.) 2 - Çoğu app ücretli. APK dosyası da indiremezsiniz. 3 - Müzik dinlemek bile ücretli. Araştırıp az indirilen bir uygulamayı bulup ancak ordan az çok dinleyebilirsiniz. Kalitesi nasıl olur...
  10. Redmental

Üstteki yazdığını da soran olmadı. Alttaki yazdığını da. Saçma saçma triplere girme 🤭 Kapiş ?
  11. Redmental

Bende sana sormadım :) ? Okumadan cevap yazma bir daha.
  12. Redmental

İroniyi anlamadın mı ? Neyse. Babamın almasına gerek yok , ben alıyorum kendime. Corsair Void Elite Wireless aldım o gelsin sonra klavye de alacağım. Çıkı kırık Blue Sw. Monster'a kalmam ben 🙃
  13. Redmental

Videoyu izlerken kulağım acıdı ve babam gelip şu klavyenin sesini kıs dedi.
  14. Redmental

İnceleme R5 3600-SNOWMAN M200 SOĞUTUCU VE MX-4 2019

Bence yanlış yapıyorsun.
Geri