Arama sonuçları: *

1. Reload

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

Harbiden o durumdan bende şikayetçiyim ya siyahta ne güzel duruyor siyah mik beyazda sırıtıyor heryer bembeyaz pırıl pırıl o siyah 1734695113 Bu arada bende teşekkür ederim düşünceniz için elimden geldiğince anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım ayriyeten merak edilen sorulara da cevap...
  2. Reload

7.1 performansını beğenemedim sesler yankılı gibi garip stereo olarak çok daha başarılı 1734694248 7.1 için alacaksanız tavsiye etmem 1734694269 Ama stereo olarak ses kasmasında hiçbir problem yok
  3. Reload

Şimdi sorularınız öncelikle çok güzel tek tek yanıtlamaya çalışacağım daha Yeni görüyorum mesajınızı üzgünüm Daha önce kulak içi kablolu samsungun eski kutudan çıkan kulaklığını kullanıyordum o yüzden ses kalitesi için net bir şey diyemem bana yeterli geldi açıkçası internet kafelere gidiyordum...
  4. Reload

Kontrol etmedim ama muhtemelen değiştirilebilirdir kontrol edip daha kesin bir birli vereceğim 1733661946 Biraz öylr oldu daha yeni çıktı bende çok heyecan ile aldım pişman değilim bu bütçeye bu kulaklık yapacak nirşey yok 1733661996 Ben hiç gecikme hissetmedim zaten fps oyunları oynuyorum...
  5. Reload

deniyorum hemen 1733591168 derinin ses yalıtımını bilmiyorum ona oranla bir şey diyemem ama yalıtımın biraz zayıf olduğunu düşünüyorum
  6. Reload

Son zamanlarda birkaç kişi bu kulaklığı sormuştu bende incelemeye biraz düzenleme getirip tekrar konuyu üste taşıdım umarım yardımı olur Bu konuyu daha önce açtım evet ama hepsini tek bir metinde toplamak istedim İlk olarak kulaklıkta aux,usb,bluetooth,2.4 ile bağlantı mevcut mikrofon takılıp...
Top Bottom