Arama sonuçları: *

1. Remi

İnceleme Daha minimalist bir hayat, sadece "Apple Watch" ile yaşamak

Yorumunuz için çok teşekkür ederim 1737738077 Bu durumlarda saatten göremediğimi söyleyerek kalıcı atmalarını rica ediyordum ilk başta yaşanan bi şaşkınlık evresi ardından kabul görmeye başladı ekstra bir şeye ihtiyaç duymadım ama mesajlaşma genel olarak sms kullanılmıyorsa biraz dertli
  2. Remi

Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için kullandığınız saatte oldukça güzel bir model ancak eğer iPhone telefon kullanıyorsanız ya da geçmeyi düşünüyorsanız o zaman kesinlikle öneririm Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
  3. Remi

Haklısınız hocam benim eksiğim olmuş o da kusuruma bakmayın
  4. Remi

Siri var elbette o konuda bir eksik yok ben şahsen çok deneyimlemediğim için yazımda yer vermedim
  5. Remi

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, verdiğiniz karara sevindim hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın eğer öneri isterseniz forumda konu oluşturursanız yardımcı olmaya çalışırım tercihiniz konusunda
  6. Remi

Rehber Apple Pay Türkiye'de nasıl kullanılır? (Pasaportsuz)

troya halen sıcak bakmıyorum çok amazonda geçmeyen kart mı olur diye düşünüyorum ama en azından hiç yoktan iyidir eğer pasaportunuz varsa wise tarzı alternatiflere yönelebilirsiniz
  7. Remi

TROY kartları yaygınlaştırmaya çalışıyorlar hükümet politikaları gereği bu yüzden bazı şeylere troy özelinde esneklikler getirebileceklerini düşünüyorum şu an bu konularda yavaş yavaş gevşetme politikaları uygulanıyor yaklaşık bir senedir buradaki aslında temel sıkıntı apple'ın sunucuları trde...
  8. Remi

Çok teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için 1737625358 WhatsApp alternatafi olarak WatchChat adlı bir uygulama kullandım, Youtube alternatifi olarak ise WristTube. Bu tarz programların birden fazla alternatifi var belki benim kullandıklarımdan da daha fazla alternatifi vardır ancak zaten bu...
  9. Remi

Fiyat performans olarakta fena değil böyle fantastik sayılacak modeller için bence uygun bir fiyat
  10. Remi

Bayağı ilgi çekici gözüküyor hocam benimde ilgimi çekti biraz bütçe toplarsam bende alabilirim daha küçüğü var mı bildiğiniz
  11. Remi

ben.tesekkur.ederim.hocam.bende.sizden.raziyim
  12. Remi

Yorumunuz için teşekkür ederim, benzer bir konuyu hiçbir forumda göremediğim için ilkini ben yapmak istedim (umarım öyledir yani)
  13. Remi

Merhabalar, bugün 1 haftalığına telefon kullanmayı bırakıp sadece Apple Watch kullanarak yaşamayı deneyen birisi olarak deneyimlerimi aktaracağım, iyi okumalar dilerim. Akıllı saatlerle tanışma sürecim aslında çok eskiye dayanıyor. Ancak, ilk deneyimlerim benim üzerimde hayal kırıklığı...
  14. Remi

bankaların kendi uygulamalarındaki nfc çoğu yerde geçmiyor iş bankasıyla ödeme yapamadım burger kingde Rahatlık için kullanıyorum bende yakında Apple Pay'i TROY kartlara açacaklar muhtemelen ama o zaman bile RedotPay daha mantıklı şahsi görüşüm Biliyorum sadece yıl bazlı örnek vermek için...
  15. Remi

Geçmişi yok dediğiniz Thodex Binance'den sadece 1 ay sonra kurulmuş bir borsa Hocam konuyu açmadan önce forumda dolaştım kontrol ettim son dakika tam paylaş tuşuna basacakken fark ettim konunuzu uzun süre yazdığım için de silmek istemedim konu sonunda not düşmüştüm onu da yurtdışı işi de evet...
  16. Remi

Bu mantığı kuran sizsiniz hocam benimle alakalı bir sıkıntı yok, tanınırlık derseniz Çiftlikbank gördü bu ülke onun dışında Thodex vardı o da aynısı oldu. Apple Pay'e erişmek isteyen birisi için herhangi bir alternatifi yoksa mecburen bu uygulamayı önermek gerekiyor Wise tarzı alternatifler hep...
  17. Remi

Sıkıntısız bir şekilde uzun süredir kullanıyorum eğer bu mantıkta bakacaksanız şu an kullandığınız hiçbir yer güvenli değil Binance'de kullanmayın OKX'de. RedotPay daha dün kurulmuş bir yer değil ve pasaportsuz Apple Pay kullanmak isteyen birisi için herhangi bir muadili yok varsa gösterin
  18. Remi

Merhabalar, bildiğiniz gibi Apple Pay Türkiye'de kullanıma ilk çıktığından beri kapalı. Bu sorunu yaşayan insanlar uzun yıllardır çözüm arasa da çoğu kişi bir çözüm bulamıyor. Çünkü mevcut çözümler pasaport veya yurtdışında bir tanıdık gerektiriyor veyahut bunların dışındaki çözümlerde bir...
  19. Remi

İnceleme Linux neden Windows'dan daha iyi?

Oyun dağıtımları konusunda çok hakim değilim yorumunuz için teşekkürler
  20. Remi

İnceleme Linux neden Windows'dan daha iyi?

Adobe'nin sıkıntılı yanı fiyatlandırması ve eski abonelerinin aboneliğini pat diye iptal etmesi. İptal sebebi tam fiyattan abonelik almasını sağlamak tekrardan, hem de politikalara göre projelerinize erişebiliyordu sanırsam gerçekten sıkıntılıydı. Birde aboneliğiniz bitince yaptığınız projeye...
Top Bottom