Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

İnceleme E-YOOSO Z686 Klavye İnceleme

Mizar mz60 gatheron switchden kötümüdür
  2. RevenKalr

İnceleme MSİ G2412 İncelemesi! (ALINIR MI?)

G27C5 aldım hocam, msi a yazdım ama siyah pikselse 5 tane olana kadar almıyorlarmış
  3. RevenKalr

Hocam monitör geldi, 1 tane ölü piksel çıktı. Yukarıda olduğu için rahatsız etmiyor, bir de bu değişim için gelen monitör garantinin bitmesinede 15 gün falan var. Ne yapayım sorun olur mu?
  4. RevenKalr

O zaman çok da bir şey kaybetmemişim iyi sevindim 😅 24 inç den sıkılmıştım 27 istiyordum, şansıma garantinin bitmesine 1 ay kala monitör bozuldu 27” monitör gönderiyorlar
  5. RevenKalr

Ben de monitorum bozuldugu icin garantiye göndermiştim değişim için bu monitörü veya g27c5 i önermişlerdi ben g27c5 i sectim acaba diyorum ips ve flat olması editörlük için daha mı işime gelirdi, ama 27 inç olması oyun oynarken ve film dizi izlerken daha güzel oluyor. Editörlük yaparken arada...
  6. RevenKalr

İnceleme Razer Viper Mini

indirim ile 190 tl ye duserse bende almayi dusunuyorum
  7. RevenKalr

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

200/10 paket turk telekomun sitesinde benzer fiyatta vardi sanirsam, baglattiracaktim ama binada kablo gecmesi icin duvarlarin delinmesi gerekiyormus, yonetici izni alin yapalim dediler; bizim yonetici de bir seyden anladigi yok arastirmam lazim diyip gecistirdi. Umarim paket fiyatlari artmaz tt de
  8. RevenKalr

Rehber Xbox Series S Rehber ve Uzun Kullanım Deneyimlerim!

xbox da oynanabilecek hangi oyunlar var? almaya değer mi imzadaki pc varken
  9. RevenKalr

İnceleme AMD Ekran Kartlarının Ekran Kaydı Kalitesi (6700XT)

Donanımsal mı yazılımsal mı bilmiyorum, Donanımsal bir özellik ise gelmez
  10. RevenKalr

Haklisin, 7000 serisinde av1 destegi gelmis, bakalim onlarda duzgun olacak mi
  11. RevenKalr

Evet yayin icin duzgun bir ayar yok En iyi ayarda bile ekran hareketlendiginde piksellesme yasaniyor 3 farkli kartla denedim 100 lerce obs ayari yaptim ama nafile
  12. RevenKalr

Rehber 50TL ye laptop aldım! 16 yaşında ki laptopun hayata geri dönüşü! Windows XP!

böyle garip sorunları bulmak kolay değil valla helal olsun.
  13. RevenKalr

İnceleme HP OMEN 17 İnceleme (140W 3070 CK0004NT )

Sesin tam youtuber sesi bu arada
  14. RevenKalr

Rehber Alanına Göre PC seçim Örnekleri

O sirada after effect de hayatta kalmaya calisan benim pc 1659297637 Guzel konu olmus bazi yerleri degisebilir ama nereler oldugunu unuttum, ellerine saglik
  15. RevenKalr

Rehber GTA Online da 20 dakikada en az 1.5 milyon nasıl kasılır? (Hilesiz)

para biriktir şirket ve bi depo al. boş sunucu bulup onda oyna keyfine bak. hem oynaması zevkli hemde milyonlar yürütürsün. tabi satışdayken ölürsen milyonlarda kaybedebilirsin :D risk
  16. RevenKalr

Rehber TurkNet Gigafiber Talep Formu Nasıl Yapılır?

başvurdum ama gelmez buraya buradaki herkes ya superonline ya ttnet
  17. RevenKalr

Rehber Xbox Series S Rehber ve Uzun Kullanım Deneyimlerim!

sen kullanmışın artık benim hakkım bana vre
Top Bottom