Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Rehber Ayakkabılardaki 1. Kalite, 2. Kalite Nedir ve Nasıl Anlaşılır?

Ya kardeş iyi güzel yazmışsında kimse keyfinden ucuz ayakkabı olmuyor herkes ister daha pahalıya daha kaliteli ayakkabı almayı hadi bi çılgınlık yapıp gidip aldın bi yere vursan ayakkabı çöp olacak zengine koymaz ama zar zor alan birine koyar bu yüzden çok boş bir konu olmuş ayrıca Nike alıp...
  2. Ritim Ustası

İnceleme YouTube Music Neden Spotify'dan daha iyi?

En iyisi indirip dinlemek 2 haftada 14 bin müzik indirmişim
  3. Ritim Ustası

Rehber Skullcandy Crusher Evo Ses Ayarları

Bugün kulaklığı CS 2 de deneyecem bakalım iyi ses kasılabiliyor mu. Bu oyuncu kulaklıkları gerçekten isminin hakkını veriyor mu görecez.
  4. Ritim Ustası

Rehber Skullcandy Crusher Evo Ses Ayarları

Bu ayarlarla keyif veren ses kalitesine ulaştım isteyen Samsung uygulamasından detaylı EQ ayarı yapabilir. Burada önemli olan Personel Sound ve Adapt Sound'u iyi ayarlamanız gerekiyor ses kalitesine en çok bunlar etki ediyor. Not: Uygulama sizde çalışmıyorsa Bluetooth ile bağlanmadan önce...
  5. Ritim Ustası

İnceleme 13 bin lira değerinde ki araba koleksiyonum

Vay be böyle hobileri olan da varmış benim için çok anlamsız geliyor illa alacak olsam bunların daha büyüğü Bugatti la voiture noire alırdım
  6. Ritim Ustası

İnceleme Samsung Galaxy S23 ve Galaxy Buds 2 Pro

Yok kardeşim muhteşem kulaklık alabilirsin gönül rahatlığıyla
  7. Ritim Ustası

Rehber 🔥Bilgileriniz Dark Web'de Olup Olmadığını 1 Dk'da Öğrenme🔥

Dostum sen bilgisayarını yak dağda falan yaşa 1698331138 3 Hesabımı kontrol ettim 2 si temiz diğerinde 1 tane çıktı daha çok hesap var ama en eski hesabımda bir tane çıktı
  8. Ritim Ustası

İnceleme BİMcell Nasıldır, Kullanılır mı?

Dumanla haberleş daha iyi (Önceden kullandım)
  9. Ritim Ustası

Rehber Samsung Galaxy Buds 2 Pro Ekolayzır Ayarları

Evet sesi yükseltiyor ama önemli olan bunun sesleri tizleştirip kulak tırmalamadan yapması. Tüm ekolayzırları tek tek denedim kulaklığın kendi ekolayzırı da dahil en iyi kombinasyon buydu ilk yaptığımda güzeldi ama bir şeyler eksik diyordum o eksikliği giderdim şimdi, en sevdiğin parçaları...
  10. Ritim Ustası

Evet Poco x3 te çok kopmalar oluyordu S23 te bu kopmalar olmuyor 1696170860 Denedikten sonra yorumlarını bekliyorum asıl olay Adapt Sound da en iyi sonuca ulaşasıya kadar ayarlamaya çalış
  11. Ritim Ustası

Su geçirmezlik benim için çok önemli işe giderken yağmura yakalanabiliyorum mat olması ve dokusu güzel kolay kolay çıkarırken elden düşmez, şarj konusunda haklısın fazla gitmiyor.
  12. Ritim Ustası

Buds 2, Pro dan daha iyi olamaz Pro da Samsung Seamless Hi-Fi codeci var bu codec ses kalitesini baya bi arttırıyor S23'ü geçmeden önce Poco x3 NFC vardı bu codeci desteklemiyordu SBC olarak görüyordu ses kalitesi olarak aralarında dağlar kadar fark var.
  13. Ritim Ustası

Diğer bir alternatif bunu diğerinden daha çok tavsiye ediyorum. Aynı şekilde Pop ekolayzırında kalsın en iyisi bu içlerinden, Adapt Sound'u tavsiye etmiyorum demiştim ama şimdi tavsiye ediyorum ama yapacaksanız hatasız bir şekilde yapın yoksa güzel sonuç almazsınız ben ilk yaptığımı...
  14. Ritim Ustası

Merhaba arkadaşlar kulaklığı uzun süredir kullanıyorum paylaştığım ayarlarla kulaklığa aşık olacaksanız eğer telefonunuz Samsung ise düşünmeden Buds 2 Pro alın. Diğer özellikler hakkında detaya girmeyeceğim zaten çok fazla inceleme videosu var ben sadece en iyi sesi hangi ayarlarda...
  15. Ritim Ustası

Ben kullanmaya başlayalı 1 hafta olmadı daha 1694809045 Şarjı Poco x3 NFC den daha iyi gidiyor, ekran kalitesi çok iyi adaptif yenileme hızı çok iyi Poco da direk 120 ye çekince şarjı hızlı bitiyordu. Ses kalitesi olarak Red mi note 11 pro ile karşılaştırdım onun sesi daha yüksek ama ses...
  16. Ritim Ustası

Arkadaşlar zaten telefon ve kulaklık ile ilgili bir ton inceleme var fazla detaya girmeyeceğim. Önce ki telefonum Poco X3 NFC yazılım olarak S23 çok daha iyi ve kullanması keyifli. Hız olarak arada dağlar var ilk defa amiral gemisi telefon kullanıyorum bambaşka bir şey. X3 NFC de Buds 2 proyu...
  17. Ritim Ustası

İnceleme Dungeons & Dragons: Arkadaşlarınızla Fantastik Bir Evrene Dalın

Oyun 2012 de çıkmış ve Türkçe değil rol yapma oyunlarında Türkçe şart
  18. Ritim Ustası

Rehber AMD Ekran Kartlı Sistemlerde Yazılımsal Wattman Sorunlarını En Aza İndirmek!

AMD sana maaş bağlasın valla AMD den fazla çabalıyorsun
Top Bottom