Arama sonuçları: *

1. Ruffian

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Hocam 8945hs komple verimlilik odaklı adam gibi bir performansı yok.
  2. Ruffian

O işlemcinin hem kendisi limitli hemde cihaz limitli.
  3. Ruffian

İnceleme Hp Victus16 14700hx rtx4060 Kullanıcı Deneyimi(4.ay editi Ptm7950 uyguladım.)(ilk mesaj güncel)

Tabi tabi hinduların cihazını attın hep. 1726240564 Sen öyle san https://www.reddit.com/r/Hewlett_Packard/s/JZGJiaQcfX 1726240615 Vada sen hala elinde ki cihazın kaliteli olduğunu falan mı düşünüyorsun?
  4. Ruffian

Daha sen konuşuyormusun rezil oldun kaç kere. 1726240741 Bilmeden konuşmaya devam et sen kendi cihazından haberin yok kontrol et bakalım HWinfo dan A değerlerini dicem de anlamazsın sen. 1726240967 Leş fiyatına bulursan victus 16 rakibi yok ise alınır derim ama bulunan tüm victus lar için...
  5. Ruffian

Hocam kaldırın nitro sens i duruma göre çalışsın cihaz o zaman.
  6. Ruffian

Hocam onun bir süresi var istedi kadar soğusun hatta belki testin ortasında anidan 90 olup sonra geri 60 lara düşebilir normaldir.
  7. Ruffian

Öyle olsaydı konuyu atarmısınız bi bakiyim sonradan olması saçma en başta olması gerekirdi. 1725732602 Tamam hocam konuyu buldum 3 dakika 90 watt çekmesi normal hep veremez ki 100 watt bize niye çekmiyor dediniz ki? 1725732784 Biz msi titana bile her zaman 210 watt çektiremiyoruz 10 dakika...
  8. Ruffian

Yok hocam gerek yok o adamlar size rahatça yardım eder revavilty kesin yardım eder nitro 16 sahibi oda hatta bildiğim kadarı ile onların nitro grubu var telegram da.
  9. Ruffian

Technopatta konu açın dediğim kişileri etiketleyin onlar yardım eder burada biraz dan konuyu kitleyecekler konu eski yukarı çıkıp duruyor.
  10. Ruffian

Berbat olmuş zorunlu limitlerden nefret ederim ve limit çok fazla R7 7840hs den bahsediyoruz limiti savunmayı bırakın.
  11. Ruffian

Hocam yani olsa tam olurdu ara ara diye bir şey olamaz bence bir bakıma gönderin derim ya da Technopatta konu açın size bir kaç isim vericem onları etiketleyin onlar net yardımcı olur 1.olarak *erengore* hocam *littlewarlocc* *revivality* özellik ile *revivality* hocamı etiketleyin Nitro 16 dan...
  12. Ruffian

Son sürüm aylar önce gelmiş hocam Acer sitesinden baktım bence nitrosens ile alakalı.
  13. Ruffian

Siz ilgilenin hocam ben yemek yiyeceğim.
  14. Ruffian

Anakart da herhangi bir arıza çıksa daha beter şeyler olurdu bu diğer dedikleriniz olsa en başından beri bunlar olurdu.
  15. Ruffian

Sonradan olması çok saçma hocam nitrosensi kaldırıp deneyin derim.
  16. Ruffian

O servise göndersin o zaman seninkini geç o göndersin hocam bir de Nitrosense yi program ekle kaldırdan silin deneyin bios sürümünüz en son güncelleme geleli aylar olmuş zaten.
  17. Ruffian

Loq daha sessiz çalışabilir. 1725720462 R24 çok kötü bir test hiç bir şey anlaşılmıyor. 1725720529 Hocam cihazı servise gönderin diyeceğim o normal diyecek yüksek ihtimal böyle kullanın kendi kendine olduysa kendi kendine çözülür.
  18. Ruffian

Sessiz ve serin laptop istiyorsanız gaming laptop almayın.
  19. Ruffian

Hocam o zaman AIDA64 testine sokun bakalım saçma bi gün limit var bir gün yok.
Top Bottom