Arama sonuçları: *

1. Sıpekular

İnceleme Snowman T6 Ultra İncelemesi

Hocam frene de basın arada :D
  2. Sıpekular

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #6 Naruto | Aksiyon

İlk önce kendi listemi bitireyim sonra düşünürüz :D
  3. Sıpekular

Evet öyle olur büyük ihtimal :D 1626446669 Açıkçası beni zaten pek sarmadı Naruto. Mesela Violet Evergarden'i bir günde bitirdim. Sararsa gelir devamı da sarmıyor.
  4. Sıpekular

720 bölüm Naruto izleyeceğime 10-20 tane anime bitiririm. Bence daha iyi 10-20 farklı tat.
  5. Sıpekular

İnceleme Samsung 870 EVO İncelemesi!

İyi mi kötü mü onuda söyleyin bari anlamayanlara yararlı olmuyor böyle.
  6. Sıpekular

İnceleme Panasonic TV’lerde Intelligent Frame Creation özelliği

Bir şey diyeceğim bizdede Panasonic televizyon var modeli nedir sizinkinin tam olarak?
  7. Sıpekular

İnceleme LG 24GN600-B 144hz 1ms Monitör İncelemesi!

Monitörde Free Sync teknolojisi var ise G-Sync'de açılabiliyor hocam
  8. Sıpekular

Rehber 3070ti vs Rx 6700 xt

3070Tİ'de GDDR6X yok mu? Birde 3070Tİ 8GB değil mi?
  9. Sıpekular

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon

Yiaaa şapşik. Bu arada Bungou stray Dogs ve Haikyuu izle seversin. İnceleme de yaparsan iyi olur. Ben yapınca kimse bakmıyor 😭
  10. Sıpekular

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon

@Siri adam yeni anime incelemesi için istekte buluniyim mi :) . Bu arada son sezonki çizimler benim gözüme hitap etmedi. ah bu sahne en kaliteli anime sahnesi olabilir.
  11. Sıpekular

İnceleme AMD Fidelity FX Super Resulation (FSR) (DLSS Rakibi) The Riftbreaker Testi

Peki görüntü kalitesi çok bulanıklaşıyor mu?
  12. Sıpekular

İnceleme Soccer Guru [Discord Botu] İnceleme&Rehber

Telefonda olduğum için pek renkli yapamadım . Yarın bilgisayarda düzenleyip yükselteceğim.
  13. Sıpekular

İnceleme Soccer Guru [Discord Botu] İnceleme&Rehber

Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlerle birlikte en sevdiğim ve eğlenceli bulduğum Discord botunu inceleyeceğiz. Herkese iyi akşamlar ve forumlar. İlk öncelikle Soccer Guru'nun oyun sistemini ele alalım. Bu botun oyun yapısı futbol ve futbolcular üzerine kurulu. Aynı Futdraft gibi kart...
  14. Sıpekular

Rehber Anime Önerileri #7= Kaguya-sama: Love is War | Anime Filmi Duyuruldu!

Eline sağlık. Sonunda geldi. Bende öneririm bu animeyi. Özellikle seslendirmeler çok hoş. Bu arada mangada 92'den devam et 😉
Top Bottom