Arama sonuçları: *

1. S

Rehber Bedava 3 Aylık Gamepass Nasıl Alınır?

Gamepassdan oyun oynamak için x boxa gerek var mı yoksa bilgisayardan da oynayabiliyor muyuz? İndirmemiz gerekli mi oyunları.
  2. S

Rehber 0-150 TL arası önerdiğim kablolu kulak içi kulaklıklar

Samsung s8 de kullanılan AKG kulaklıklarından aldım ancak çakmasını. 25 veya 30tl'ye almıştım. Bassları gerçekten çok iyi ve müzik zevkini çok iyi yaşıyorsunuz bence. Kablo olarak da çakma olmasına rağmen ben başarılı olarak gördüm fiyatına göre. Ancak mikrofon konusunda sıkıntı çektim. Sesim...
  3. S

Rehber Blue Switch'i Red Switch'e Dönüştürme!

Ben yapmadım garanti dışı kalmaması için çokta bir sorun yok benim için kulaklıktan dolayı duymuyorum veya çok az geliyor evdekilerde sorun çıkarmıyor. Attığınız kayıtta kulaklığın sesi kısıktı ve ilk saniyeler hiç duyulmadı diyorum ki daha basmadı mı acaba diye.5-6 saniye sonra ses gelmeye...
  4. S

Rehber Blue Switch'i Red Switch'e Dönüştürme!

Benim ki ne kadar sesliymiş sizinkine göre.
  5. S

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

ben iade taleblerini 1.5 saat olmuşken gönderiyorum ortalama 1 saat içinde onaylanıyor ve bekleyen işlemler olarak gözüküyor.Diğer oyunları da bu şekilde yaptım.
  6. S

evet 2 boyunca hiç kart düşmedi iade ettim bekleniyor şuan
  7. S

0RBİTALİS ve #SELFİE TENNİS adlı oyunu aldım 28tl verdim.kart fiyatları düşerse iyi bir fiyata sahip.2 Saat olmadan iade ediceğim oyunları.Mantıklı mı sizce
  8. S

Evet hiç dikkat etmedim ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum bundan sonra daha dikkatli olurm.Teşekkür ederim
  9. S

acaba oyunu iade etmeden kartlarını sattığım için olabilir mi
  10. S

bir oyun iade ederken böyle bir yazı geldi tam olarak ne oluyor. Bu satın alma işleminde tüketilebilir içerik bulunduğu için iade edilemez.
  11. S

tek tek yazdım hepsini :D keşke önceden bilseydim.sadece cevherle dönüşenleri cevherle dönüştürdüm 400 adet oldu ne alıyım cevherlere
  12. S

onlar birazdan alıcağım aldığım oyunlar 2. saate yaklaşsın biraz daha kart düşsün iade edip dediğiniz oyunları alıcağım teşekkür ederim yardımlarınız için.
  13. S

Galiba.Fiyatları da iyiydi bazı kişiler sanırım önceden koymuş.Neyse yapıcak bir şey yok
  14. S

Mesela bu oyunlar steam da yok çünkü oyun aratma kısmına çıktığım da oyun yok gözüküyor ama benim kütüphanem de mevcut yaklaşık 3-4 yıl önce sanırım ücretsiz gelmişti.
  15. S

maalesef. 1,09 TL fiyatına ya da daha ucuza sipariş veren 75 kullanıcı var satış yap kısmı var basıyorum envanterime getiriyor beni ama envanterim de o itemler çıkmıyor
  16. S

YellowCubelet BOpeasant Smilingdemon daha 5-6 tane daha var. Satışı varsa bile ben anlamadım
  17. S

satışı yok 0.00 yazıyor
  18. S

anladım.Bazı kartlar da fiyat yazmıyor sadece cevhere dönüştür yazıyor cevher ile ne yapabilirim.
  19. S

Kartların üstüne geldiğim zaman rozet gidişatını görüntüle seçeneği var.2 tane falan eksik kart var o kartları para ile alıp tamamlasam yararıma olur mu ne işe yarar tam olarak.
Top Bottom