Arama sonuçları: *

1. S

Rehber MWE White modelleri neden alınmamalı?

B450 S2H, Ryzen 5 3600(1.5V 4.9 GHz), RTX 2060(+100 core voltage, 150 power limit, +200 core clock, +2000 memory clock), 16 GB 2X8 Ballistix RAM CL 16 4133 MHz, Samsung 860 Evo 1 TB, XPG Pylon 650W, Dark Guardian Senden yakında anakarta da OC beklerim. Yapmadığın bir o kalmış sanırım. SSD'ye de...
  2. S

İnceleme Corsair Void Elite Wireless İncelemesi

Dolby Acces ile birlikte aynı modelin kablolu versiyonunu kullanıyorum. Müzik, film, oyunlardaki ses kalitesi muazzam arttı. Denemenizi tavsiye ederim. Kendi yazılımıyla ses biraz kötü kalıyor, Windows Sonic de sönük kalıyordu.
  3. S

Rehber Ekstra program yüklemeden oyun içi değerlerine bakma

İnşallah bunu da getirirler. Sabırsızlıkla bekliyorum normal sürüme de. Cevap için teşekkürler.
  4. S

Rehber Ekstra program yüklemeden oyun içi değerlerine bakma

Güzel rehber eline sağlık. BETA olmadan normal sürümle de gelir değil mi? BETA sürüm yüklemiyorum genellikle, Afterburner ile devam ederim herhalde. Bir de bu CPU çekirdeklerini gösteriyor mu?
  5. S

Öneri 9124 TL Hazır Sistem Önerisi! [10400F + RTX 2060]

Fiyat dışında her şey çok güzel. Fiyat uçuk! İçinde bulunduğumuz döneme bakılırsa bekleme şansı olan mutlaka beklesin oyun için alıyorsa.
  6. S

Rehber 3600 OC ve UV rehberi.

Doğru ama; Bu da doğru. Elle son ince ayarlarını yapıp daha stabil değerleri yakalayabiliyorsun. CTR ile test edip değerleri öğrendikten sonra stabil değerleri bulması daha kolay oluyor.
  7. S

Rehber Alınmaması Gereken SSD Modelleri! [2021]

Link vermeniz mümkün müdür? Yabancı site olsa da olur.
  8. S

https://www.gigabyte.com/tr/Solid-State-Drive/AORUS-NVMe-Gen4-SSD-500GB#kf https://www.gigabyte.com/tr/Solid-State-Drive/AORUS-Gen4-7000s-SSD-1TB#kf @cagan_32 Hocam hazır sizi yakalamışken bu SSD'ler hakkında bilginiz var mıydı? Alınır mı, sağlam mıdır? Yoksa yine Samsung mu almalıyım?
  9. S

10 numara rehber olmakla birlikte, piyasada uygun fiyata alınabilecek ne kadar SSD varsa çoğu eklenmiş durumda. İlk SSD alırken araştırmadan almıştım, şansıma kötünün iyisi çıktı. TR200 OCZ 480 GB, sağlığı başlarda %95'e inip sabit kaldı ve okuma/yazma hızı ilk günkü gibi ama zaten ilk günden...
  10. S

Rehber Mutlaka Oynamanız Gereken Hikayeli Oyunlar! (Güncelleniyor)

İndirimli fiyatlarına göre hesaplamadıysan, bir de indirimli olarak hesaplayabilirsin. Yine epey para yapıyor tabii.
  11. S

Rehberden bağımsız yorumum: Crysis efsane oyundur. Kategoriye göre rehberde değerlendirme yapılıyorsa o başka ama ben ilk oynadığımda çok sevdiğimi belirteyim. Sonrasında devam oyunları o kadar sarmadı, tekrara giriyor gibi oldu. Sadece grafiği daha iyiydi diye 2.'sini de oynamıştım. 3.'sünü...
  12. S

Bütün oyunların yanına demek istemiştim. Oynanabilen platformları eklese, atıyorum birinin Xbox'ı vardır ama onda o oyun bulunmuyorsa oynayamaz. PC'si vardır PS'si yoktur oynayamaz gibi. Evet bir tanesinde gördüm de hepsine hangi platformlarda oynanabilirse eklense, o oyunu beğenip oynamak...
  13. S

Konu muhteşem bence. Bir de PS oyunları olup da PC üzerinden oynanamayan oyunların yanına (PS özel) gibi ibare koyabilirsin rehberine. Rehberi beğendim eline emeğine sağlık.
  14. S

Rehber ❌Alınmaması Gereken Mouse Modelleri❌ (Güncelleme 3)

G402 fare kullanıyordum uzun zamandır, hala da ilk günkü gibi çalışıyor ve tıklama tepkisinden de memnunum. Ancak yeni bilgisayar alırken yeni fare de alabilirim. Bana şöyle güzel bir fare önerir misiniz, ama aşırı pahalı da olmasın maksimum 800 TL. Wireless istemiyorum, şarjı filan bitince...
  15. S

Rehber Tek tık ile oyunlardaki ping değerlerinizi öğrenin!

Düşürmenin 2 yolu var. 1. Binanızdaki kabloları yenilemek, modem kötü ise modemi değiştirip denemek, modem PC bağlantısı kablo ile değilse ethernet kablosu ile bağlamak. 2. Alt yapı yüzünden oluşan ping, ya ISS değişikliği ile (farklı bir alt yapısı varsa) ping düşer ya da yeni bir alt yapı ile...
  16. S

Rehber Ekran Kartları Nasıl Yurtdışından Piyasanın Altında Fiyatları Alınır

Amerika'yı senden iyi tanıyor, gelince sorarsın ona artık Amerika nasıldı diye 1615576911 Hocam eline emeğine sağlık, yakın zamanda stok kovalamaya başlayayım. Bu paylaşımınıza rağmen 3070 bulamazsam vay halime, hiç beceremem stok kovalamayı. Umarım bu sefer olur.
  17. S

Rehber Alınmaması Gereken PSU Modelleri

Eline sağlık. Cooler Master MWE White aldık artık. Kasada duruyor. UPS aldığım andan beri Coil Whine sesi kesildi. Öncesinde zaman zaman ses yapıyordu. UPS online olan model bu arada, değerleri takip ettiğimde bazen günün belli saatlerinde sürekli dalgalı elektrik geliyor. Tahminimce dalgalı...
  18. S

Rehber [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!

Daha önceki konuda kandes benim işlemci için gold demişti, yanılmış sanırım o zaman. 1614598572 CTR 2.0 niye sapıttı bende hiç anlamadım. Bir şeyler yanlış gitti ama, silip tekrar yükledim yine aynı. Sabit bir sonuç vermiyor. 1614598913 Bu değeri verip denemiştim, oyunda problem çıkarmadı ama...
Top Bottom