Arama sonuçları: *

1. Shiroo

Rehber Yeni başlayanlar için League of Legends nasıl oynanır?

Kaldıramam Günah Point kasıyorum
  2. Shiroo

bunu bildiğimden Video olarak linke oynatma listesi bıraktım, ben lole başladığımda bir çok popüler lol oyuncularının videolarını izledim A dan Z ye, 0 dan elmasa gibi bir sürü lol serileri vardı, Muhtemelen onlarda aynı süreçten geçeceklerinden dolayı en azından temel kısmı kısa ve detaylı bir...
  3. Shiroo

mobil lolden bahsediyorsunuz sanırım benim bahsettiğim pc LoL.
  4. Shiroo

tam ekran olduğu için olabilir bilgisayarınız güçlüyse görüntü ayarlarından çerçevesiz modunu tercih edebilirsiniz.
  5. Shiroo

shaco yeni başlayan birinin oynayabileceği bir hero değil oynarsa ya feedlemekten sıkılıp başka heroya geçer yada oyunu bırakır. en tehlikelileri lolü öğrenmiş olup shacoya başlayanlar maalesef karakteri yaşıyorlar.
  6. Shiroo

Türkiye sunucusundaki tüm oyunlarda maalesef o var bu gerçekten kaçamayız, alışmak gerek.
  7. Shiroo

Can yenileme oyundaki pasif etkidir karakteriniz yavaş yavaş canını doldurur okyanus ejderi bu etkiyi güçlendirir, iyleştirme ise belirli durumlarda gerçekleşir, örneğin destek karakterinin üzerinize yetenek atarak canınızı doldurması, vladimir karakterinin bir rakibe q yeteneğini atıp kendi...
  8. Shiroo

Aslında bu tam tersi tepiyor bana göre LoL çok güzel bir oyun fakat kitlesi çok fazla küfür hakaret kullandığından yeni başlayanlar için zulüm olabiliyor o kişileri Muteleyip umursamazsanız. LoL oynamak için gayet iyi bir oyun olur. 1731602044 Hahahaha normalde yazı olarak yazmayacaktım fakat...
  9. Shiroo

Merhaba sevgili forum severler bu konuda yeni başlayanlar için League of Legends nedir ve nasıl oynanır adlı başlıklara değineceğim yaklaşık 8 yıldır lol oynuyorum youtubedaki rehberleri yeni başlayanlar için karmaşık gördüğümden İzleyerek öğrenmek isteyenler için Youtube rehber oynatma listesi...
Top Bottom