Arama sonuçları: *

1. Sndjety

Rehber Neden GTX 1650 tavsiye edilmiyor

Genellikle GTX1650S tavsiye edilir f/p bakımından. Donanım arşivinde de öyle çoğu kişi 1650 yerine 1650S al der.
  2. Sndjety

Ben sadece neden tavsiye edilmediğini anlatmaya çalıştım.
  3. Sndjety

Ah evet... maalesef öyleymiş. Aralarında yüzde 25-30 fark var. 1611667957 Daha iyi performans almak isteyen birisi GTX 1650 yerine GTX1650S tercih edecektir böyle bir şeyin farkına vardıktan sonra. Fiyatlar gözükmüyor bu arada
  4. Sndjety

Genel ve basit bir şekilde anlatmak istedim.
  5. Sndjety

Userbenchmark tan aldım.
  6. Sndjety

Merhabalar 👋 Forumlar da görmüşsünüz dür GTX 1650 tavsiye edilmez, önerilmez onun yerine GTX1650S (super) önerilir. Bilmeyenler için neden böyle olduğunu anlatayım. 1)Oyunlardaki fps farkı. Soldaki GTX1650S Sağdaki GTX1650 Aralarında ortalama neredeyse %40 fark vardır. Bu fark ciddi bir...
  7. Sndjety

Rehber Orta ve Orta Üstü Sistem Gerektiren Ücretsiz Online ve Offline Oyunlar

Aynı diyorlar türk diliyle ama çok farklı bence.
  8. Sndjety

Azerice biraz garip konuşması, sözleri falan.
  9. Sndjety

Rehber En güzel bedava ANİME oyunlar

Onu diğer rehber'de kullandığım için koymama gereksinimi duydum.
  10. Sndjety

Azerbaycan Türk yazım kurallarını pek bilmiyorum kusura bakmayın.
  11. Sndjety

Aralarında ücretli yok. Honkai impact 3rd Soul Worker
  12. Sndjety

Bir arkadaş istemişti ondan yaptım. @Ryzhem 1611513046 Doki Doki kafa isteyen bir oyun easter egg'ler falan filan bende yok ama.
  13. Sndjety

Türk olmadığım için bilmiyorum bazı şeyleri kusura bakmayın. 1611512928 Rehber kısmında değil mi zaten?
  14. Sndjety

Hepinize merhabalar. 👋 Az önce bedava oyunlar rehberi yapmıştım boş-boş oturduğum için boş durmayıp bari oyun arayanlar için iyilik yapayım. Bu sefer oyun içinden görüntüler paylaşacağım. 1)Elsword Online - Platform savaşını ve MMORPG'yı harmanlayan gayet zevkli bir oyun. PVE bulundurması da...
  15. Sndjety

Şuan yapacağım yada zaten boş-boş oturuyorum bari iyilik yapalım oyun arayanlar için.
  16. Sndjety

Düşük sistem gerektiren oyunları dün paylaştığım rehberde bulabilirsin. Dün düşük sistemi konu almıştım bugün orta-orta üstü.
  17. Sndjety

Evet maalesef. 1611509024 Anime bam başka bir konu hastasıyım açarım yarın falan o konuda rehber.
Top Bottom