Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

İnceleme Deji Max Batarya (Orjinalin'den daha mı iyi?)

Deji uluslararası düzeyde en iyi yan sanayi batarya üreticisidir. Gönül rahatlığıyla alabilir, kullanabilirsiniz. Orijinal Deji olduğundan emin olun, gerisi önemli değil.
  2. SorryImSoBussy

İnceleme ASUS firması ile yaşadığım sorunlar!

Hiç denemedim ama eve gidince senin için denicem bu durumu. Seni etiketleyip profiline mesaj atarım. Sadece daha önceden aura açıyorsam, pc kapatıp açsam da aura tekrar devreye girip çalışıyor. Kabloyu çıkarıp takmayı hiç denemedim.
  3. SorryImSoBussy

İnceleme ASUS firması ile yaşadığım sorunlar!

Strix scope rx klavye ve glodius 2 mouse ürünlerim var. Armory create ve aura sync için ilk haftalarda sorun yaşadım evet ama son güncellemeler ile uzun süredir çok stabil ve düzenli çalışıyor. Tüm macro, yazılım ve ya aura türü konfilerimin hepsini hatasız çalıştırıyor. Yaklaşık 1 yıldır...
  4. SorryImSoBussy

Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Elimde yıllardır bulunan öte beri kartları satıp 14 lirayla girdiğim bu yolda oyunların hepsini yapmamama rağmen 89TL kardayım. Bakalım bütün kartlar satılınca neler olacak. Bu arada acelesi olmayan arkadaşlar 7 temmuz sonrası kartların fiyatlar Bi tık yükselecek. Beklemeniz öneririm. 1656619830...
  5. SorryImSoBussy

Rehber 3150 TL Her Şey Dahil Sistem Toplama Rehberi

Ramden. Anakartı değiştirip 16 destekleyen bir model koyup daha iyisi olmaz mıydı? Eğer olmaz dersen bu sistem yeterli olmamış. Zaten güncellik 0. Fazla götürmez yani. Bi yerlerden kazanmak lazım.
  6. SorryImSoBussy

Evet font renginden dolayı. Görülmüyor zaten. Bu arada genel olarak işe yarayabilecek bi sistem. Böyle bişeyi bende toplamıştım geçen sene. Orta ayarların üstünde bile oynayabilirsin belki. Ekran kartının performansını bilmediğimden bir şey söyleyemem. Birde ram tarafından kısılmış.
  7. SorryImSoBussy

Bu bir rehber değil. Rehber dediğin alırsın kurarsın ve testleriyle birlikte sunarsın. İnceleme demiyorum. Rehber yol gösterici olur. Sistemin detaylarıyla anlatırsın güzelce. Neler yapılır anlatırsın. Özellikle bu toplama konuları için söylüyorum. Bu rehberse, ben de 30k ya açayım hemencik...
  8. SorryImSoBussy

Rehber Şahane bir Github Profili Nasıl Yapılır ? Github Readme Nasıl eklenir ?

Şart değil ama olursa çok daha iyi olur. Projelerini yükleyip zamanla alacağın feedbackler ile çok daha iyi geli ştirme imkanın olacak. Yıllar sonra bile dönüp projelerini kıyaslayarak ne kadar ilerlediğini görebilirsin. Ek olarak üst derece yazılım şirketleri özellikle GitHub projeleri...
  9. SorryImSoBussy

Rehber Şahane bir Github Profili Nasıl Yapılır ? Github Readme Nasıl eklenir ?

Public olarak share edilmiş tüm dijital çalışmaların, kullanıcılar veya gönüllüler tarafından geliştirilmesine, kullanılmasına olanak sağlanan, geliştiricilerin kendi projelerini gösterme fırsatı bularak yatırımcı dahi elde etmeye çalıştıkları, Dünya'nın en fazla özgün projesinin yer aldığı...
  10. SorryImSoBussy

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Uygulamada yazan numara whatsapptan yazamıyorum. Hesap gözükmüyor.
  11. SorryImSoBussy

İnceleme Call OF Duty 2 İncelemesi.

14-15 yıldır bilgisayar oyunu oynarım, bugüne kadar hikayesini soluksuz bitirdiğim 2 oyundan bir tanesi (Mafia 2 ve COD2). Kısa zaman önce yeni bir bilgisayar satın almadan hemen önce forum tavsiyesi üzerine bende korsan olarak oynamak zorunda kalmıştım. Araştırdığım kadarıyla satışı yok. Ben...
  12. SorryImSoBussy

Rehber [ÖĞRETİCİ] NBA 2K21'e Giriş, Yeni Oynayacaklar İçin Rehber!

He bişey değilmiş. İndirir oynarım. Gtx 680 2gb la oynatır mı low ayarlarda?
  13. SorryImSoBussy

Rehber [ÖĞRETİCİ] NBA 2K21'e Giriş, Yeni Oynayacaklar İçin Rehber!

Mobildeyim o yüzden detaylı okuyamadan cevaplıyorum fakat son noktasına kadar okuyacağım. Ne kadar tutkulu bir basketbol fanı olduğunu önceki konulardaki postlarından biliyorum. Oyun konusunda da bilen birisinden güzel bir anlatım gerekiyordu. İşte bu yeterli olacak :) Tek merak ettiğim şey bu...
  14. SorryImSoBussy

İnceleme Gamebooster G918 Fire Storm (red switch) yazılım desteği mevcut

@Psyduck, Genel olarak bir soru sormak istiyorum. Şu klavyeden çıkan sesleri yeni izledim. Genel olarak red switchler yada herhangi sessiz olarak nitelendirilen mekanik klavyelerden duyabileceğim ses aynı mıdır? Aynı şiddette midir? Sanki hızlı yazı ya, mafa biraz rahatsız mı eder o ses?
  15. SorryImSoBussy

Işıklar kapatılabiliyor mu? Arkadaki o dönüp duran garip ışıklar.
  16. SorryImSoBussy

Bir fonksiyon ile birlikte arka panelden etrafa yayılan o pavyon gibi ışıkların kesildiğini gördüm. Bu doğru mu? O özelliği kapatınca harfler arasından sızan ışık (özellikle soğuk renklerde) ekrana ve yahut gözü çok rahatsız edici şiddette oluyor mu? Gerçi bu denli fonksiyonel bir klavyede...
  17. SorryImSoBussy

Şu klavyenin sadece harf bölmelerinin renklendirilmiş hali yok mu ya? Hiç bir yerde benzerini bulamıyorum. Sağından solundan ışık fışkırmasıı değil fakat geceleri o karanlık odamda klavyemdeki harfleri görmek istiyorum. Bu arada klavye cidden çok hoş duruyor. Beyaz tuş takımlı olması ve...
  18. SorryImSoBussy

İnceleme 2.250 TL'lik Bilgisayar Toplama Hikayemiz ve İncelemeler

Konuya VALORANT testlerinin görüntüleri eklenmiştir. İlk defa oynamaya çalışıyorum, üzerime üzerime koşan köpekler ve uçan kuşlar harici hoş bi oyuna benziyor :)
  19. SorryImSoBussy

Rehber Aliexpress'den Xeon Sistem Toplama Rehberi

Eski ürünlerin kalite skalası yüksekti. Satıcılar, uzun vadeli ürün çıkartmaya çalışıyorlardı. Gerçekten çok güzel soğutma sistemi ve anakarta çokta iyi sonuçlar alınıyor. İşlemciyi aktif olarak kullanıyorum. Hatta rehberim bile var. Ss lerden ne kadar iyi çalıştığını görebilirsiniz.
  20. SorryImSoBussy

Rehber Aliexpress'den Xeon Sistem Toplama Rehberi

X3440 ı 4.0 GHz sabit kullanıyorum.
Top Bottom