Arama sonuçları: *

1. Swerv

İnceleme Dell G2524H Monitörü İnceleme 280 HZ 0.5 MS (ALINIR MI?)

eklemeniz için teşekkürler hocam bende nvidia kart var nvidia da ayarları nasıl yapabilirim?
  2. Swerv

teşekkür ederim. Aklımda bir model yok. istersen konu aç forumda ki arkadaşlar yardımcı olsun.
  3. Swerv

rekabetçi oyunları iyi oynuyorsan bunu al. hikaye oyunu oynuyorsan ve rekabetçi oyunları keyfine oynuyorsan ve sisteminde yeterliyse 2k 27" monitörü alabilirsin.
  4. Swerv

ben gaminggentr den aldım 3 gün de geldi kargom. dell öneririm benim monitörümde bir sorun olmadı, sizde ölü piksel vs. sorunlar çıkarsa onu bilemem ama pek sorunlu bir monitör değil üretiminde direkt bu model. yine de viewsonic almak isterseniz alabilirsiniz.
  5. Swerv

hayır beyazlar beyaz gözüküyor, ışık sızması evet var çoğu ips panelde olduğu gibi, ghosting sorunu yok fps oyunu veya br oynayacaksan super fast'a al overdrive'ı öyle oyna. Dell almanı öneririm kaliteli bir markanın f/p ürünü kesinlikle. 1713635885 bende öyle bir sorun yok renkler gayet canlı...
  6. Swerv

ben çok yakında oynamıyorum o yüzden rahatsızlık vermiyor ama evet tryhard rank kasıyorsan yakına alman yararına olacağı için ayağı sıkıntı ediyordur.
  7. Swerv

teşekkür ederim deneyeceğim. 1713517092 ben gayet memnunum ayağı büyük değil gayet iyi boyutta.
  8. Swerv

Arkadaşlar selamlar bu benim forumda ki ilk incelemem olacak. Görüntü kalitesi için kusura bakmayın kameram çok iyi değil, olabildiğince iyi yapmaya çalıştım en azından anlaşılır. Bu inceleme de Dell G2524H Modelini inceleyeceğim. Asıl sorumuz şu : Bu monitör f/p' mi? 10.000₺ Bütçeye alınır mı...
  9. Swerv

Rehber Nihai windows 10/11 hızlandırma rehberi

hangilerini kapattınız?
Top Bottom