Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

İnceleme Binbond kol saatleri fiyatını hak ediyormu

Merhabalar saatin temu fiyatları 300-350 bandında ben 279tlye satın almıştım renk olarak citizen tsuyosanın renklerinden birinin benzeri idi bu renkte başka saat bulamıştım merak edip aldım bir beklentim yoktu ancak foruma bir inceleme yapmak istedim Giriş:Kutu açılışında saat ve kordan...
  2. TinerciAlper

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

neden kablosuz değilde kablolu kullanıyorsunuz hocam gecikme tarafında nasıl klavye
  3. TinerciAlper

Rehber Amd Ekran Kartı Watman Hatası Çözümü

Duzgun kullanamadigin kart nasil f/p oluyor anlat bakalim
  4. TinerciAlper

Ve nvidia kullanan arkadaslarimin hicbiri boyle dertlere sahip degilken benim amd kart yuzunden bu kadar seyle ugrasmam (yok sorunsuz driver ara tek tek dene yok wattman yememek icin internette gordugun batil inanclari uygula yok masanin ustune zemzem suyu dok)bu tarz seylerle ugrasmamak icin...
  5. TinerciAlper

Forumda fazlaca cozum aradim aklima gelebilecek herseyi yaptim ekran kartini garantiye gonderdim psuyu degisti vs yinede gecmedi yine wattman yedim gecen hafta oyun falanda oynamiyodum sahibindende araba bakiyodum bi alt tab atip discorda geceyim defken yedim zaten haftada 1 2 saat ya oyun...
  6. TinerciAlper

Ekran kartimin fabrika cikis oc olmasi disinda yukardakilerden hicbiri yok ancak wattman yiyorum bos konu
  7. TinerciAlper

Rehber Google Takvim İle Plan Program Hazırlama (Video)

eline sağlık knk ne olduğunu bilmiyorum videoyuda izlemedim ama emek var
  8. TinerciAlper

Rehber MSI MPG B550 Gaming Plus vs. MAG B550M Mortar

ileriye dönük vs hiç mi bir avantajı olmaz
  9. TinerciAlper

ve bu fiyatlara çıkınca çok seçenek oluyor mesela bu MSI MPG B550 Gaming Carbon Wi-Fi 1652525445 benimde kafam karışık normalde 1600e mortar alıcaktım 2100 oldu 400tl farkla mortar wifi alayım dedim bir baktım tomahawk 470tl fazlasına var
  10. TinerciAlper

mortar wifi ile aralarında 470tl fark var ama kararsız kaldım mortar daha bir hafta önce 1600 civarıydı. şimdi siz 200tl farkla x570i söyleyince kafam dahada karıştı işlemcim r5 5600 e kartıda rx6600xt
  11. TinerciAlper

bende mortar ile tomahawk arasında kaldım sizce hangisi https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ms%C4%B1-mag-b550-tomahawk-am4-ddr4-5100-anakart-1211006.html?rbtc=aka%7Cops%7C%7C%7Cp%7Cstandart%7C&v=1.7.4
Top Bottom