Arama sonuçları: *

1. T

Dying Light The Beast FSR 4 RDNA3 Görselleri

kaplamalar bir özensiz yapılmış ama zombi ve karakterler baya detaylı 1080p de güzel görünmeyebilir oyun detay düşünmeden yapılmış gibi geldi bana.
  2. T

Oyunda zaten 4.0.2 desteği bulunduğu için optiscalere gerek yok sadece oyunun açıldığı klasördeki amd_fidelityfx_upscaler_dx12.dll dosyasını modlu olan ile değiştirmek yeterli oyunda direk görünüyor. Ben ne olur ne olmaz diye asıl .dll adını değiştirip modlu olanı attım. Not: Opsiyonel 25.9.2...
  3. T

Bildiğim kadarıyla modlayanlar Amd RX 7000 ve Nvidia RTX 3000-4000-5000 versiyonlarıyla uyumlu demişlerdi.
  4. T

Kalite modu. Kalite modunun altında kullanan var mı gerçekten ben oyundan zevk alamıyorum grafik düşürüp native oynarım daha iyi ama merak ediyorsanız performans moduna alıp görsel atabilirim.
  5. T

İyi Forumlar, Malum milli oyunumuz Dying Light'ın yeni oyunu The Beast çıktı. Old gen ile FSR4 performansı FSR3 e göre biraz daha kaliteli görünüyor ayrıca yaklaşık 5-6 fpslik bir fark mevcut. Genel oynanışta herhangi bir problem olmadı görüntü Fsr3 e göre baya iyileşmiş fakat ağaçlar hala...
Geri