Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Rehber Gta 5 Roleplay rol zevkinizi arttıracak tavsiyeler.

Monchayi yine iyi rdm vdm atan tayfadan değil ama troll dozunu aşınca rol katlediyor maalesef.
  2. UmutYiğit

Rehber FiveM Roleplay ufak rehber.(Güncellendi)

Yani bazı sunucularda değişebiliyor.
  3. UmutYiğit

Onun hakkında da yapabilirim ama sunucu sistemlerine göre değişiyor.
  4. UmutYiğit

Q RP'de oynuyorum,tavsiye ederim.
  5. UmutYiğit

Rehber Forumda Kullanılan Bazı Kısaltmaların Anlamları ve Açılımları

Çok var hocam çok,bende gereksiz olduğunun farkındayım.
  6. UmutYiğit

İnceleme 🟢8 Başlıkta Razer Kraken Tournament Edition İnceleme🟢

Void elite de kullandım ve onu baz aldım.Çünkü en yakın rakibi o.Void elite genel anlamda plastik kullanıyor alüminyum alaşımı bir tek kafa bandında kullanmış bir üründü. 1634848305 Ayrıca sen ne öneriyorsun furkan 550-600TL bandında.Umarım TE ye plastik yığını diyip Void Elite ya da Drop Plus...
  7. UmutYiğit

Void'in denk olabileceği tek konu rahatlık desem yeridir.Void de çok iyi çok hoş kulaklık ama Kraken TE bir adım önde.
  8. UmutYiğit

Evet kendisi bayağı uzun zamandır benimle.FPS oyunlarında bayağı iş kolaylaştıran türden.9 Yıldır benimle.
  9. UmutYiğit

Gireceğin bütün sunucular saat kasmana fayda sağlar,acemi kişileri büyük sunucular almaz hocam. Teşekkürler.
  10. UmutYiğit

Hocam TR de ki hard rp tabiri çok absürt. Eightborn bile tamamen hard sayılamayacakken kendine hardım diyen onlarca sunucu var,Arcade Rp Türkiye'de çok az yapılıyor ve aşırı zevkli umarım onu da bozmazlar. Hard RP yapıyoruz diyen sunucuların örnek alması gereken sunucu No Pixel'den başka bir...
  11. UmutYiğit

Merhaba dostlar bugün ki konumda size rol kalitenizi nasıl yükselteceğinize dair ipuçları vereceğim. Olabildiğince çok empati yapın ve roleblock yapmamaya çalışın. Karşınızda ki kişi doktor rolü yapıyorsa ona "Tedavimi yap gideyim" tarzı bir tabir kullanmayın hatta ve hatta ona daha zor tedavi...
  12. UmutYiğit

Konuyu dün yazmıştım yoksa seni mi izliyorum 1630516033 Bu arada aklına takılan bir şey olursa yardım edebilirim.
  13. UmutYiğit

Adminler genelde spectate moda geçerek oyuncuları izleyebilirler. Adminler spec atarsa karşıda ki kişinin ne yaptığını zaten direkt olarak bilirler.TeamSpeak serverında herkesi dinlerlerse oluşacak karmaşadan bir şey anlayamazlar zaten. Genelde dediğim gibi spectate atarlar ve bunları IC bir...
  14. UmutYiğit

İlk başta uyarı alırsın ama katı kurallı bir sunucuda direkt ban yiyebilirsin.
  15. UmutYiğit

18 ama ses olgunluğuna göre alıyorlar.
  16. UmutYiğit

Ben şu an betada olan bir sunucuda oynuyorum,ZepRP öyle fazla kaliteli sunucu yok. KoRP var ek ama arcade bir sunucu. 1630433083 Ck yı eklemeyi unutmuş olmam
  17. UmutYiğit

Arkadaşlar bu konumda size bazı RP tabirleri ve neler yapmanız gerektiğinden ufakça bahsedeceğim öyle aşırı detay beklemeyin aklıma gelen her şeyi kendi yorumumla anlatacağım. RP Türleri Hard RP: Tamamen gerçekçi yapılması gereken roldür hiçbir kural kesinlikle esnetilemez(sunucu bazında ufak...
Top Bottom