Arama sonuçları: *

1. Uygâr

Rehber En İyi 5 Ön Ödemeli Kart

Paparanın en sevmediğim yanı, Migros, Şok vb. marketlerden para yüklenmemesi. Eğer böyle zincir marketlerden biriyle anlaşırlarsa çok hoş olur ve çoğu kişi bu sefer ininalı da bırakır ve Paparaya geçer. Ben sadece kolay para yatırabildiğim için İninalı seviyorum onun dışında Papara daha iyi gibi.
  2. Uygâr

Öneri 7651 TL Hazır Sistem Önerisi! --[3100 + 1660 Super + 16GB RAM]--

Bu paraya 2070sli sistem alacaktım @crazyreign belki bilir çok hatırlayacağını sanmıyorum ama.
  3. Uygâr

Rehber F/P Sistem Toplarken Yapılan 8 Büyük Hata!

Siri'ye reaksiyon atıyorum. 666 beğeniden kurtulsun.
  4. Uygâr

Rehber RTX 3070 Modeller Seviye Sıralaması|Tier List

İyice komşu çocuğu gibi olduk. Millet yapıyor ya bize gelmiyor gelirse de sadece izliyoruz.
  5. Uygâr

Rehber RTX 3070 Modeller Seviye Sıralaması|Tier List

Palit'i gerçekten tebrik ediyorum. Üst seviye bir kart çıkartmışlar ve çoğu giriş/orta seviye karttan ucuz.
  6. Uygâr

İnceleme Gamepower SABER RGB

Valla kompresör yok şöyle yapıyom ben basmamaya başladığında alttan vuruyorum kirler dökülüyo 1-2 saat bekliyom basıyor :d
  7. Uygâr

Rehber Sorunlu Sayılabilecek SSD'ler!

SU630 u savunan adam var ya hala aklım almıyor
  8. Uygâr

dehşet-ül vahşet

Ben arattırdım hocam lakin tarandı dedi sonra hiçbir şey olmadı eğer yoksa böyle mi olması lazım?
  9. Uygâr

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

Valla türkiye kalırsa olursun cb
  10. Uygâr

Seni cb yapma taktiği buldum. Dinci kesimleri etkilemek istiyorsan çakıyorsun eline bi kuran hobb herkes ok laik kesimi fln zaten etkilemek bi tık daha qolay xd
  11. Uygâr

Sence seni yaparlar mı allah aşkına :D Sen olsan mis gibi olurdu xd
  12. Uygâr

Anaa mantıklı lakiin bunu yine yapmazlar neden bilmiyorum ama yapacak olsalardı 18 yıldır burdalar. Bunun yolu iktidar değişimidir bence. Ben en adil olanın Mansur olduğunu düşünüyorum.
  13. Uygâr

Sence bunu devlet ister mi? Adam senin vergilerinle Allah oluyor neden tekrar riske atsın ki?
  14. Uygâr

Ben hala o kadar vergiye rağmen nasıl yani neden how lan how nasıl ya? Yok aga yok ben söyleyeyim her zaman zengin yiyecek fakir bakacsk bu hep böyle olacak izleyin görün.
  15. Uygâr

İnceleme ben 10 seri incelemeleri

Çoğu incelemeden daha iyi. @keremcnsz24
  16. Uygâr

Rehber 2900 TL Sistem Toplama (2. el, sıfır karışık)

Kasanın ne sıkıntısı var? Outlet nedir tam olarak?
  17. Uygâr

Rehber Neden son zamanlar da forumdan ayrılan üye sayısı arttı?

Kusura bakmayın iyi niyet fln diye bir şey yok. Bir sürü forum gezdim burada ilk defa böyle saçma ceza alanları gördüm (kendi aldığım cezalara bir şey demiyorum). Lütfen buna cevap vermek yerine birazcık düşünün acaba yanlış mı yapıyoruz diye.
  18. Uygâr

Rehber #3 Arduino IDE Nedir? Nasıl Kullanılır?

1 ay boyunca Arduino kursuna gitmiştim keşke devam etseydim bee. İlk başta maymunu sağa sola hareket ettiriyorduk fln sonra sensör yaptıydık duvara tutuyoduk yaklaşınca ötüyordu. Eşek kafam keşke gitseydim.
Top Bottom