Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

Yeni PSU tier listi çıktı !

Bendeki kasayla geldi PSU o yüzden modeli ne bilmiyorum hiç ya. FSP marka onu biliyorum bir tek.
  2. Vemoxis

DLSS4 Tüm Oyunlarda Nasıl Açılır ? Videolu Anlattım ✅

Hocam oyunun DLSS desteklediğine emin olun önce ardından korsan oyun ise gözükmeyebilir. Bu ikisi de okeyse ve hala gözükmüyorsa yapacak bir şey yok update bekleyin. Daha yeni çıktığı için hata çok.
  3. Vemoxis

NVIDIA APP komple sil tekrar yukle. Bende de oyle oldu duzeliyor.
  4. Vemoxis

ultra performance yapinca fps artisi oluyor baya ama goruntu kalitesi nasil denemedim. 1738344351 Oyunda destek olmayabilir veya korsan oyundur.
  5. Vemoxis

Bu DLSS Super resolution ayarını Ultra performans yapınca baya fps farkı sağlıyor. DLAA yapınca ise FPS bir tık düşüyor ama görüntü kalitesinde güzel artış oluyor. Buda DLSS 4 ile gelen yeni bir ayar değil mi hiç görmedim önceden
  6. Vemoxis

Hocam ben yabancı birkaç video izledim bazıları sizin yaptığınız gibi J K vesaire öneriyor fakat bazıları da Latest yazanı açın sistem zaten otomatik en günceli ayarlıyor diyor. Hangisini yapmak daha mantıklı bilemedim.
  7. Vemoxis

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Hocam Philips Evnia 27M2N5500 bu monitoru onerir misiniz?
  8. Vemoxis

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

ASUS VG27AQ3A icin verilen bilgiler biraz yanlis. 220 nit demis ama 250 nit aslinda. Onun disinda 700:1-850:1 kontrast orani oldugu yazilmis ancak 1000:1 yaziyor internette. Sanirim farkli modele bakilmis.
  9. Vemoxis

Rehber Home Office Çalışmak Hepsijet

Test işi var ilgilenirsen. Web sitesi, mobil uygulama vesaire test ederek hata buluyorsunuz ve o hataları rapor ederek para kazanıyorsunuz. Ama sıkıntısı şu birincisi hata bulmak zor çünkü sen gibi bir sürü insan hata arıyor. İlk rapor eden kapıyor parayı gibi bir şey. İkincisi bulduğun hatanın...
  10. Vemoxis

Rehber Home Office Çalışmak Hepsijet

Ne is yapiyorsun hocam home office sekilde? Cagri merkezi gibi mi?
Geri