Arama sonuçları: *

1. White Chocolate Mocha

Rehber Bilgisayar Toplamak [AMD]

Olabilir, o SSD'yi şu anda kullanmıyorum zaten. Önceden problem yaşatmamıştı sadece. Bütçeyi 5500 yapıp SSD'yi de düzenleyeceğim. Ekran kartı olarak da düzenleyeceğim. 1599649039 Düzenlendi. 1599649236 Konu düzenlendi.
  2. White Chocolate Mocha

Kaldırdım zaten. Yeni öğrendim. Kusura bakmayın. 1599648445 SSD kendim kullandım sorun yaşamadım. Fazla sorun yaşayan da görmedim. GPU konusunda haklı olabilirsiniz ama GPU fiyatları almış başını gidiyor bu fiyata bulabildiğim en iyi GTX 1660 Super'lerden birisi. Bütçe 5500 Yapıp düzenleme...
  3. White Chocolate Mocha

Bu Rehberde sizlere nasıl AMD bilgisayar toplayabileceğinizi anlatacağım. Siz de artık kendi bilgisayarınızı toplayabilirsiniz. Eğer Rehber fazla reaksiyon alırsa ve sevilirse Intel için de Toplama Rehberi Konusu açacağım. İlk olarak gerekli siteleri aşağıya yazıyorum: 1-...
  4. White Chocolate Mocha

Mobil Klavye Kapanma Çözümü

Xenforo ile alakalı bir sorun arkadaşlar. Umarım Xenforo sorunu çözer. 1599421725 Konu başlığını güncelledim.
  5. White Chocolate Mocha

Mesajımı veya konuyu beğenerek teşekkür edebilirsiniz. ❤
  6. White Chocolate Mocha

Bende düzeliyor Switkey uygulamasında. Cihaz farkıyla alakalı olabilir. Metin editörünü devre dışı bırakmak nihayi çözüm.
  7. White Chocolate Mocha

@Alperen00_ Konuyu veya mesajımı beğenerek teşekkür edebilirsiniz.
  8. White Chocolate Mocha

Konuyu düzenledim. 👍
  9. White Chocolate Mocha

Şu resimdeki metin editörünü kapatarak klavye kapanma sorununu çözebilirsiniz. Eğer metin editörünü devre dışı bırakmak istemezseniz Microsoft Swiftkey uygulamasını indirin. O klavyede böyle bir sorun mevcut değil. IOS için indirecekseniz tıklayın. Android için indirecekseniz tıklayın...
Top Bottom