Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

İnceleme Samsung Odyssey G4 İnceleme 1 Yıllık Kullanıcı Deneyimi.

Ağır bir trafik kazasını sonrası paraya ihtiyacım oldu mecburiyetten sattım hocam. Monitör iyi merak etmeyin.
  2. Yozgatlııı

Hocam ikisini yan yana tuttum ben monitör geldiğinde bilgisayarım yoktu arkadaşımın evine gittim onun bilgisayarından monitörü test etmek için stand vesaire arada fark var
  3. Yozgatlııı

Doğrudur hocam kalite farkı var ama parçalarda
  4. Yozgatlııı

Hdr açmayacaksın zaten bu fiyattaki hiçbir monitörde güzel HDR performansı yok. Diğerlerinde IPS olan her monitörde %90 olan şeyler. O dediğin meseleye gelirsek eleman geliyor bakıyor ki 240hz renk değerleri nasıl, hareket edilebilirlik rahatlık nasıl zerre bakmıyor. O 240hz değerini gördüğü...
  5. Yozgatlııı

Hayır renklerde sıkıntı yok, monitör gayet güzel aşağı iniyor ve masada gayet sağlam duruyor. Ayaklara değmeyecek ama arada 2 3cm kalacak şekilde iniyor aşağıya.
  6. Yozgatlııı

Hocam işe yaramayacak bir teknoloji için neden bu kadar kasıyorsunuz? Sadece destekleyen oyunlarda açabilirsiniz. HDR performansı sizin eski Monitörünüzden iyi olabilir. Ama bu yinede açmanın mantıklı olmadığını değiştirmeyecek. Renk ayarı yap oyna niye taktın HDR a anlamadım.
  7. Yozgatlııı

Hocam isterseniz 15k bütçede monitör alın açtığınız HDR dan bir şey anlamazsınız. Açmayın kalitesi kötü diyorum bende size açinca daha kötü oluyor.
  8. Yozgatlııı

Bu bütçede HDR açabileceğiniz monitör yok. Açmayın derim başarılı değil.
  9. Yozgatlııı

Fabrikadan çıkma yazılım ile geliyor, orda güncellemeleri denetle diyorsun. Eğer yeni sürüm varsa kurmak öneriliyor her hangi bir özellik aktif etmiyor. Monitörü sattığım için yorum yapmayacağım fazla aklımda ne kaldıysa.
  10. Yozgatlııı

hocam onu 13 de kullanın bence aksi taktirde siyahları hep gri görürsünüz.
  11. Yozgatlııı

hocam olayı çok yanlış anlamışsınız, öyle baksan bile baba bir oled monitör değilse eğer (onlarda 45 50k) her monitörde olur. tam karşısına geçin ve karanlık bir odada siyah ekran açıp resim atın. Örnek.
  12. Yozgatlııı

Hocam misal vereyim jack girişinden ses alıyorum ve düşük geliyordu bass felan yoktu. güncelleme yaparsanız ses sürücüsünü güncelliyor. bass ve ses seviyesi kasamdan fazla geliyordu buraya takıp kullanıyorum. 1740817019 anlamadım hocam neyin farkı
  13. Yozgatlııı

bence o anki ışığa göre parlaklık arttırmış, o yüzden düzelmiş gibi hissetmişsiniz.
  14. Yozgatlııı

bende gayet normal derecede, resim var mı? ıps doğal olarak olacaktır. 1740816869 ayarlardan ortama göre parlaklık seviyesini otomatik olarak ayarla kısmını kapatın.
Geri