Arama sonuçları: *

1. Yunus

İnceleme S24FE İncelemesi (16.12.2025 Güncellemeli)

Mediamarkt da 34k ya düşerse 15k ya alabilirim s25fe duruma göre bakıcağım artık 1762937597 4k ek takas desteği var 16e de
  2. Yunus

Biraz abartmış olabilirim ama 2 cihaz da çok ısınıyor işlemci çok ciddi sorunlu S25FE baktım ama işlemcide emin olamıyorum artık Takas desteği ile 16e 39k dan 21k ya geliyor onu alıcağım gibi
  3. Yunus

Bende de s23 fe modeli var 2 cihazı da gördüm şunu söyleyebilirim S23 FE HAYATTA ALINMAZ exynos 2200 çok ısınan bir işlemci iphone 7 den daha çok ısınıyor telefon Pil performası dünyadaki en kötü telefon olabilir 3 saat ekran süresi veriyor İlk fırsatta takas desteği ile değiştireceğim telefonu...
  4. Yunus

İnceleme Casper Excalibur G870 MX6 uygulaması sonrası sıcaklıklar.

Alıntıladığım ss e bakın hocam
  5. Yunus

İnceleme Casper Excalibur G870 MX6 uygulaması sonrası sıcaklıklar.

Biraz ölmüş sanki macun 30w da 80 derece normal değerin biraz üstü
  6. Yunus

İnceleme ❌Asus Laptop Dertlerim...

Geçmiş olsun hocam Ben kendimi bildim bileli asus olarak aldığımız ürünlerde hep sorunlar yaşadık telefondan anakarta laptopa kadar. Kvk servislerinin de çok kötü olduğunu çok fazla duymuştum. Asus servisi kvk ya bağlıysa asus artık türkiye sınırlarında alınmaz bence.
  7. Yunus

Rehber Eski Bilgisayarlarınızı Uygun Fiyata Oyun Canavarına Dönüştürün!

Bu fiyata monitor aldim ben worth guzel rehber olmus
  8. Yunus

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

30k ya çıkar muhtemelen bütçem güzel bişi geliyorsa 2. el sıfır farketmez geçicem Küçük olması iyi olur baya
  9. Yunus

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Victus 15 var bende 13500h rtx4050 versiyonlu 2. el satıp üstüne 6 7k koyabilirim 2. el 14 inç veya 15.6 16 inç laptop önerebilir misiniz Zephrus düşünüyorum oyun geliştirme ile uğraşıyorum
  10. Yunus

İnceleme YouTube Music Neden Spotify'dan daha iyi?

Stabilizasyon anlamında da youtube music spotify dan daha iyi çalışıyor (İphone 7 de test edildi) ben 2 uygulamayı da kullanıyorum anlık olarak
  11. Yunus

Rehber Samsung Galaxy Buds 2 Pro Ekolayzır Ayarları

Elinize sağlık hocam bence başlığı Samsung Galaxy Buds 2 Pro Ekolayzır Rehberi Yaparsanız daha iyi olur
  12. Yunus

İnceleme Amazondan aldigim HUO JI klavye

Hocam nokta için microsoft powertoys kullanabilirsiniz Şurdaki menüde tuşu yeniden eşleyerek kullanmadığınız bi tuşa atayabilirsiniz sağda benim örneklerim var
  13. Yunus

İnceleme HP Victus 15-FA1008NT İ5-13500H RTX3050 Notebook İncelemesi

Cihazın aynısı bende var hocam karşılaştırmalı bişi istersen yaparız onun dışı yok
  14. Yunus

İnceleme HP Victus 15-FA1008NT İ5-13500H RTX3050 Notebook İncelemesi

Bende de rtx4050 li versiyonu var güzel laptop tek sıkıntım ekran 250 nit güneş ışığında kullanım zorlaşıyo
  15. Yunus

İnceleme Susamadan su için: AquaDroid🥤

Bağırsaklarına elveda de usta fazla yaşamazlar
  16. Yunus

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

Monitör Ses Sistemleri Müzik Elektrik ve Elektronik 1638728969 Bu konularda beni etiketleyebilirsiniz
  17. Yunus

İnceleme Anker Soundcore Life Q10 (UKT eklendi)

1 saate yakın evde kullandım pek ağrı yapmadı 2-3 saat gibi bir süre kullanacaksanız ağrı yapabilir.
  18. Yunus

Rehber Okurken Devletten Burs Almak (5-11 sınıf için)

Bende de aynı 12. sınıfın sonuna kadar alınıyor
  19. Yunus

Bana o civarlarda yatıyor düzeltirim
  20. Yunus

Ortaokulda sınava girip bursluluk alabileceğinizi biliyor muydunuz? Geçen birkaç kişi istediği için rehberini yapıyorum sorularınız beklerim. Her yaz döneminde yapılır ve yılbaşında verilmeye başlar şuanda aylık 358tl veriliyor Müdür yardımcılarına gidip başvuru yapmanız lazım ne kadar erken...
Geri