Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

Agalar iphoneun işletim sistemi harici hiç bir şeyini sevmiyorum ios un hızına ve tasarımına bayılıyorum sadece geri kalanlar verilen paraya göre çok kötü
  2. Zaquare

İnceleme Piranha 2345 Klavye Uzun Kullanım İnceleme - A101'de Satılan 55TL Olan Klavye!

2 sene falan kullandım tuşları siliniyor ama dayanıklı fiyatına göre iyi
  3. Zaquare

İnceleme İşlemcinin içini açtim✅

Aga b ben daha çok bişi beklerdm
  4. Zaquare

Rehber Chia Coin Nedir ve Nasıl Farming Yapılır?

Şimdi benim alanımı harcayarak mı kazzandırıyor yoksa sonradan benim alanım sıfırlanıyor mu kendimde kullandığımdan sıkıntı çıkarır mı diyelim 200gb alan kapladı onu silebiliyomuyuz kapattığımızda @Emirhandkee
  5. Zaquare

Rehber Alınmaması Gereken SSD Modelleri! [2021]

Öylesine dedim laf eden var diye deil .d
  6. Zaquare

Rehber Alınmaması Gereken SSD Modelleri! [2021]

Bende wd blue var memnunum.
  7. Zaquare

İnceleme MF Product Strike 0570 (Mekanik Klavye İnceleme)

Bi kod vardı youtube da birisinin indirim kodu onunla 1614879418 0606 diye bi modeldi
  8. Zaquare

Switch sesini ekledim en aşşağıda dinleyebilirsiniz.
  9. Zaquare

Mod açık sağdan kayıyor öyle çıkmış 1614870868 Dostlar kulaklık incelemsini de atacağım kulaklıktanda memnunum.
  10. Zaquare

MF Product Strike 0570 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (+) Yönleri = Fiyat = Öncelikle klavyenin fiyatı çok uygun indirim kuponu ile 130 tl ye kadar düştü fiyatı, Kargo...
  11. Zaquare

Rehber Lole başlayacaklara tavsiyeler

4. Klavye mouselarınıza koruma takabilirsiniz... o.O2
  12. Zaquare

Rehber 250 TL e kadar mouse önerisi

Aorus m2 eklenebilirdi ...
  13. Zaquare

İnceleme Philips SPK8404 aldım (ÖNERİRİM)

Bilmiyorum özelliklerinde mekanik hisli yazıyor.
  14. Zaquare

Attığınız klavye mekanik değilmiş mekanik hisli PHILIPS alın orijinal mekanik.
  15. Zaquare

Bence PHILIPS alman daha uygun olur aşırı RGB meraklısı değilsen bilek desteğinin olmaması seni üzmeyecekse PHILIPS al derim hem bir arıza olduğunda garantisi hemen burada ama yinede senin tercihin RAMPAGE ile bir bilgim yok bir kaç defa arıza verdiğini duydum. 1606211523 PHILIPS SPK8614 de...
  16. Zaquare

Philips SPK8404 klavyesini sizde yazıya tıklayarak 238TL ye alabilirsiniz !!! (+) Bir sürü renk modu mevcut FN+INS,HOME,PGUP,PGDN,DEL,END Işık modlarını ayarlayan tuşlardır, Eğer olurda hızlarını ya da parlaklıklarını ayarlamak isterseniz FN+SAĞ SOL YÖN TUŞLARI = HIZ , FN+ÜST ALT YÖN TUŞLARI =...
Top Bottom