Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Rehber Dropshipping nedir? Nasıl yapılır?

Para aklıyorlar üzerinden. Kartını kapattır serisinden. Başın belaya girer
  2. ZlpFilee

İnceleme ASUS firması ile yaşadığım sorunlar!

Asus rog pugio 2 ve Asus rog Rx570 kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım ve gayet iyiler. Armory Crate uygulaması arada kötü oluyor ama halledemediğim bir şey olmadı. Sen sorun yaşadın diye herkes de yaşayacak diye bir kural yok knk.
  3. ZlpFilee

Rehber Steam Arkaplan Satarak Para kazanmak

Benim örnek olarak attığım arkaplanları çıkartırsan eğer daha fazla kâr edersin ama çıkmaları nadir olduğu için düşme ihtimali az olur. Yaygın ve ya seyrek arkaplan bulursan eğer daha ucuz fiyata, hem kaybın olursa normale göre daha az kaybetmiş olursun hem de çıkma oranları daha yüksek olur...
  4. ZlpFilee

Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Nedendir bilmem ama nerdeyse tüm oyunların kartları 40 dakika da düşüyor ve bitiyor. Oyunlar ucuz olmasa iade ederdim de uğraşmaya değmez. 1656599562 Guard 15 gün boyunca aktif değilse eğer pazarda satış yapmana izin vermez. Ben 1 hafta diye hatırladığım için yazmıştım ama 2 haftaymış. Beklemen...
  5. ZlpFilee

Pazarda bir şey satabilmen için telefon yani guard ın 1 hafta boyunca etkin olması gerekiyor.
  6. ZlpFilee

Çok garip. Oyunda kart özelliği aktif değilken düşmemesi lazım. Şanslısın galiba. 1656596945 Hocam 310 tane oyun aldım ben ve hatırlamıyorum açıkçası hangisi kar getiriyor diye. Akşam ben kart listemi atarım oradan kafana yatana bakarsın.
  7. ZlpFilee

Hocam kart düşürme olayı yok oyunda. Parlak ve ya normal fark etmez. Sen bu kartı ne zaman düşürdün? Eskiden kart düşürmesi olabilir ama şimdi yok gözüküyor.
  8. ZlpFilee

Şu an 310 tane kart oyunum var. Ayrı bir kategori açtım tüm kart oyunlarını orda topluyorum :D 1656596515 Hocam seek girl 4 oyununda koleksiyon kartı yok gözüküyor. Nasıl düşürdünüz?
  9. ZlpFilee

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

Kart için aldığım oyun sayısı 310 oldu. Piyasa da oyun kalmadı resmen kâr edebileceğim.
  10. ZlpFilee

Rehber Hepsiburada Premium Satın Alma Rehberi(BluTv Veriyor)

Başta gelmişti bu sayfa ama kapattıktan sonra bir daha açamadım. 2 tane tarayıcı denedim ama girmiyor.
  11. ZlpFilee

Genelde yeter hocam. Tabi seçeceğiniz oyunun kartlarının fiyatı önemli bu konuda. Bunu yaparken kayıp da yaşayabilirsiniz ve kaybınızın az olmasını istiyorsanız daha yaygın ve orta fiyatta arkaplan bakabilirsiniz.
  12. ZlpFilee

Biraz haksızlık olmuyor mu hocam ama? Sırf 5 yerine 10 kaybedebilecekleri için tüm rehberi kötülüyorsun. Dediğim gibi arkaplan seçme olayı kişiye kalmış bir olay. Onun haricinde nasıl yapıldığını anlatmaya çalıştım. Eksikleri söylesen normal bir şekilde eklerdim zaten. Yine de teşekkürler.
  13. ZlpFilee

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 4 - Profile atölye vitrini ekleme

Hocam ilk 2 yazıyı okudum ve güzeldi. Daha atıcaksan bekliyim toplu olarak okur ve uygularım :D Ayrıca ellerine sağlık.
  14. ZlpFilee

Hocam senin söylediğinin mantıklı, benim söylediğimin yanlış olduğunu kim karar verdi? Senin için öyle olabilir belki ama başkaları için senin söylediğin mantıksız olabilir. Kendi düşüncelerin başkalarının düşüncelerinden üstün gibi konuşma lütfen. Neyin yanlış neyin doğru ve ya neyin mantıklı...
  15. ZlpFilee

Yok hocam konuştuğumuz şeyler aynı zaten. Şans işi olduğunu ve riskli olduğunu belirtmeme rağmen yok şöyle yok böyle diye bahaneler üretip konuyu kötülemekten başka bir şey yapmıyor.
  16. ZlpFilee

Aynen ondan evet. 1656416277 Şimdide yazar en azından zararınız az oldu diye :D
  17. ZlpFilee

Zaten bunu yapacaksanız zarar edebileceğinizi de bilmeniz gerekiyor. Ben pahallı arkaplanları tercih ediyorum. Sen ucuzlardan tercih etmişssin. İnsanları düşünemiyor gibi lansa etmek iyi değil yani. Tercih meselesi.
  18. ZlpFilee

Bulduğun arkaplanın da oyunun ismi yazar. Pazarda oyunun ismini aratıp 1 tane kartını almanız yeterli. Daha sonra rozetler sayfasında gözüküyor. Oradan kalan kartları tek seferde alabilirsiniz. Oyuna sahip olmanıza gerek yok rozet işlemek için.
  19. ZlpFilee

Cevap vermeyeceğim diyorum ama tutamıyorum kendimi. Hocam bak konu da eğer pahallı olan kart düşmezse zarar edersiniz diye yazıyor. Benim önerdiğim (bak öneri herkes aynı yapmak zorunda değil) 5-10 dolar civarı. Ha 21 TL'den zarar etmişler ha 100 TL'den fark etmez. İnsanlar konuyu okuyup...
Top Bottom