Arama sonuçları: *

1. A

Rehber Delux M800 Kablosuz Fare İncelemesi

son kısım saçma olmuş daha iyi sensör derken şuan 3335 piyasanın en iyilerinden 😀
  2. A

İnceleme 3 Yıllık Asus Rog Delta'nın son durumu

bakterilerden dolayı öyle oluyor kafan ister istemez terlemiştir oda kulaklığa geçiyor işte. destek alamasan bile parasıyla yaptırabilirsin çok uçuk fiyat istemezlerse yaptırmanı öneririm çok rahatsız eder üst kısım
  3. A

İnceleme 3 Yıllık Asus Rog Delta'nın son durumu

suni deri değil mi orası? deri kullanan bütün ürünlerde aynısı var destek verceklerini sanmıyorum. dediğim gibi cloud 2, g pro x, gsp300 ve daha onlarca deri kulaklıkta aynı sorun var
  4. A

İnceleme Snowman m401 İnceleme

evet ya bende zar zor taktım sonra macunu değişmek için açtım geri takarken bastırınca soğutma bloğunu kırdım şuan stok soğutucu kullanıyorum
  5. A

bendede var bundan ryzen 5 5600'le içinden çıkan termal macunla birlikte kullandım 70 dereceyi geçmedi hikayeli oyunlarda hep 65 derecelerde çalıştı çok f/p ürünler çıkarıyo şu marka
  6. A

neden soğutucu aldınız ki hocam o zaman yeni sistem mi alcaksınız
  7. A

fan aşırı dandik duruyo ama soğutmada üzmez eminim ondan snowman aşırı f/p soğutucular çıkarıyo bu fiyata rakipsiz bence
  8. A

İnceleme Corsair HS80 Wireless Kulaklık

klavyeniz ne hocam bu arada inceleme çok iyi olmuş çok beğendim kulaklığı
  9. A

İnceleme ASUS firması ile yaşadığım sorunlar!

doğru ilk 3 te değil direk en iyisi .dd
  10. A

İnceleme ASUS firması ile yaşadığım sorunlar!

Rog serisi her alanda segmentinin en iyilerinden set falan diye dandik ürün çıkartmamış adamlar. tuf serisinide gömmüşsün iyice sen sorun yaşadın diye herkes yaşamak zorunda değil her markada bu sorunlardan var üstünün soyulması kadar normal bişeyde yok. tahminimce üst kısmı deriydi sen...
  11. A

Öneri Yarın yapacağım kulaklık karşılaştırmalarında hangilerini istersiniz?

Razer barracuda x - Logitech g435 hyperx cloud flight - g pro x cloud flight çok bilinmiyor ama çok güzel kulaklık bence
Top Bottom