Arama sonuçları: *

1. asmarena6

İnceleme 3D FİGÜR VE STAND İNCELEME 🔥🔥🔥

büyük parçaları airbrush ile boyuyorum vallejo air serisi. küçükleride yine vallejo air veya game colorlarla boyuyordum. ilk acemilik döneminde cadence ile takılıyordum ama çok kalın kaçıyor sulandırmak lazım biraz.
  2. asmarena6

şşş ortalığı karıştırma arz talep ben napayım bende isterdim hulk ironman satmayı :D
  3. asmarena6

asjhasfjhfashjasf batının ahlaksızlığını kendine görev bilmiş bazı terbiyesizler hahahah
  4. asmarena6

Daha iyi ürün olup olmaması problem değil 181 tane satışım vardı böyle işte :blobdance: :kekw:
  5. asmarena6

yok hocam yurtdışına çalışıyordum zaten. TR de fiyatları cok öldürüyorlardı. Atıyorum o jinx ve vi karakterlerini 250-300 dolardan satıyordum . Sonra ccc Türkler geliyor ccc durumu oldu. 50 dolara iş yapmaya başladılar bende burada iş bitti diyip bıraktım. Yaparsam kendime yapıyorum tek tük.
  6. asmarena6

vayy beee. zamanında bu işten ne para kazanmıştım bende anılar geldi aklıma :kekw: :kekw:
  7. asmarena6

Rehber Assetto Corsa Traffic Modu Nasıl Yapılır? (GÜNCELLENDİ)

Bende de trafik yok. Seçtimiz arabalarla yan yana baişlıyoruz onlar duruyor ben gidiyorum. Git baba git daha araç göremedik :D bişeyi yanlış yaptım ama neyi
Top Bottom