Arama sonuçları: *

1. atachu

Rehber Windows'ta Görev Çubuğu Simgelerini Ortaya Alma

görev çubuğunu tekrar kilitle diyince ordaki çizgi ve virgül yok oluyor (yazan varsa görmedim bilgilendirmek amacıyla yazıyorum) ayrıca aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi oyunlarınızıda solalta koyabilirsiniz gayet güzel oluyor ve kullanışlı
  2. atachu

Rehber Monitöre Overclock Yapmak!

rx 570 ile 60hz monitörü 75 e kadar çekebilir miyim sence ?
  3. atachu

Rehber Youtube'da Zaman Ayarlı Link Atma

güzel rehber. geçen gün aklıma takılmıştı aydınlattın beni teşekkürler. Şukumu verdim
  4. atachu

İnceleme JBL BOOMBOX inceleme.

Sıkılmış bir şekilde oturuyordum ve aklıma bu ürünün incelemesini yazmak geldi. Çoğumuzun D&R, Mediamarkt gibi teknoloji mağazalarında zincirle sabitlenmiş olarak gördüğü aşağıdaki bu dev hoparlörü bugün size artıları ve eksileri ile anlatacağım. İncelememi yaparken değerlendireceğim kriterler...
  5. atachu

İnceleme Forumun Hediyesi! MSI GTX 1650 Super Gaming X incelemesi!

ben bu olayı yeni görüyorum. 5000 reaksiyona ulaşan herkese gönderilmiyordur tahminimce. çekiliş mi yapılıyor ?
  6. atachu

İnceleme TOBLERONE Çikolata İnceleme.

manyak mısın yaaa asıl onlar tobleronu toblerone yapan aynı zamanda GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ÇİKOLATA yapan şey (yani bence)
  7. atachu

İnceleme The Last Of Us Part II [SPOILER]

tempo düşüklüğü dışında o yönlerin hepsi artı bence. birincisi bu ellienin hikayesi ve bir amacı olmalı o yüzden joelin erken ölmesi doğru olan. ikincisi aby ve ellie iki farklı görüşü temsil ediyor ve insana acaba aby mi haklı ya ? diye düşündürüyor. çok zekice yazılmış bir senaryo ve bence...
  8. atachu

İnceleme Detroit: Become Human İncelemesi

bende ufaktan social justice warriorluk var ondan benim hoşuma gidiyor bu şeyler sıkıntı etmiyorum. müzik olarakta direkt kara mağazadan alınıp eve dönerken çalan şarkı favorim. belki aklında kalmamıştır bi göz atmanı öneriirm
  9. atachu

İnceleme Detroit: Become Human İncelemesi

oyunun müzikleri ve seslendirmeleri harika. orda senle hiç eşleşemedik. onun dışında gayet güzel olmuş eline sağlık 1607376998 bu arada oyunda politik doğruculuk gözünüze sokulmuyor. en azından benim gözüme hiç batmadı aksine hoşuma gitti
Top Bottom