Arama sonuçları: *

1. A

Rehber Türk satıcılar hakkında dikkat etmeniz gerekenler ! [ İspatlanmıştır / Rehber ]

valla gamegaraj dan ben çok memnun kalmıştım zamanında sistemi ordan almıştım çogu bilgisayar sitesine göre iyi anlamsızca çogu sistem yapan kişiler hep bu sıkıntılı sitelerde çıkarıyor gamegaraj dan sistem yapan nadir oldu sanırım
  2. A

İnceleme GameGaraj'da Satılan Oyuncu Klavyesi (Gamenote KB487L) İncelemesi

valla 2 3 ay oldu şuanlık bi sorun yok memnunum
  3. A

o sorun degil reis ben knight online oyuncusu oldugum için her tuşu yalayıp yuttuk :D hepsinin yeri ezberimde yeterki tuşa basarken sorun olmasın 1 kere bastıgım tuşa 10 kere basmak zorunda kalmayim
  4. A

anladım reis bende gamepower saber rgb var allah belasını versin böyle klavyenin garantiye gönderdim tuşları basmamazlık yapıyordu 350 lira verdim bide garantiden geldi 1 hafta içinde gene tuşları basmamazlık yapuıyor bu klavyeyi almayı düşünüyorum artık mekanigidir ışıgıdır umrudma...
  5. A

hacım bu klavyeyi uzun süreli kullanan varmı tuşlarda temassızlık sorunu yaşayan felan oyun tuşları özellikle basmama sorunu yaşayan oldumu rgb macrosu felan degilim düzgün çalıssın yeter
  6. A

GamePower Ogre Uzun Kullanım

Red swicht aldım ben 2 ayda bozuldu hocam o marka klavye çok sorunlu google yaz anlarsın tuşlarda temassizlik başlıyor hemen oyun oynadığım her tusta temassizlik oldu
Top Bottom