Arama sonuçları: *

1. B

Rehber Askere gideceklerin bilmesi gereken her şey - Ortamı, neler götürülmeli -Hepsii!

valla knkm kızılaya gidiyordum tek takılırım ben hep karanfil sokaktan çıkmadan bakışmaya başlarız öyle diyim asjkdkajs hele beni bitiren askeriyemin bulunduğu yer beşevler tarafında deli hatun vardı kaç insgta kaç telefon aldım ahjksdlalksdk
  2. B

Rehber Askere gideceklerin bilmesi gereken her şey - Ortamı, neler götürülmeli -Hepsii!

valla sırtı tabura ya da bir komutana verdin mi iş bitmiştir öte git diyen komutan bile zor gelir, nöbetçi uzmanlara bile kafa tutuyordum. iyiydi ankara, deli gibi manita düşüyordu varya ajkpsdaskjdja
  3. B

valla ben o kuralları hepsine tersine çevirdim, taburda olduğumdan dolayı bana dokunan öte git diyen bir tane elaman yoktu. Çavuş benim devrem, aramız limoni oldu çocuk çocuk hareketleri vardı desteklemedim ters düştük beni saçma sapan işlere yazıyordu taburda onaylanmadan gidemez kimse, direkt...
  4. B

Valla hiç belli olmaz brom haziran da çıkar ağustosta, askeriye de her şey ihtiyaca göre
  5. B

derdim o değil dostum da 2004 veletlerinden, '' şunu yapsana lan, hadi lan, çabuk ol lan'' vs vs canları isteyince köpük basmaya çalışmaları falan hoş değil yaşıtları değildim öğrenince geri adıım attılar zaten sonrasında ben Mayıs ta celbin mayısta açıklanır haziran temmuz gibi gidersin
  6. B

derdim o değil dostum da 2004 veletlerinden, '' şunu yapsana lan, hadi lan, çabuk ol lan'' vs vs canları isteyince köpük basmaya çalışmaları falan hoş değil yaşıtları değildim öğrenince geri adıım attılar zaten sonrasında ben bastım üstlere 2024- 1C
  7. B

benim devrem oraya düşmüştü tuşlu bile yasaktı diye biliyorum baya sıkıntı çekmişti orda çocuğa askerlik bitince ulaşabildik
  8. B

valla 3 ay memnun değildim birilerine ders vermekle meşguldüm 2004lüler askerlik yapınca biraz sıkıntı oluyor emrivaki oluyorlar bende emirveriyorum sonrasında tabi:D:D 1741398209 valla ben bir tane çorap dahi çalmadım gerek yok her yerde zulam var, tabur çaycısı ve muhafızdım gündüz deli gibi...
  9. B

ankara merkez komutanlığını knkm oraya seçildim sen nerdeydin
  10. B

hiç bir şey götürmelerine gerek yok kütahya havacı idim tek valiz gittim çift valiz çıktım askeriyeye götüreleecek 2 şey var don ve atlet gerisini devlet veriyor 1741395607 la benim devrenin kamuflajını çaldılar sen ne diyon benim 8 don 12 çorap gitti bi bulamadık çalanı, bulsam elimde kalacaktı
  11. B

Daha önce internetten otel rezervasyonu yapıp aracı siteden memnun olan var mı?

tamamdır knkm çok teşekkür ederim, bi de otelz ile obileti kıyaslatalım bakalım giden varmı
  12. B

https://tr.trip.com/?locale=tr-TR&curr=TRY https://www.agoda.com/tr-tr/?cid=1891437&tag=8330d85e-805a-9f5b-d70c-d6aec610deea&ds=FklMqT5DclfoWrqY https://tr.hotels.com/ siteler bunlar knkm
  13. B

knk alanyaya gidicem, fiyatlara bakıyorum 350 400 civarı günlük gidip biraz takılacam kafayı dağıtmam lazım, sitelere para yedirmek istemiyorum lan bu fiyat gerçek mi diyorum ondan burdan konu açmak istedim
  14. B

Daha önce internetten otel rezervasyonu yapıp aracı siteden memnun olan var mı? gerçekten hangi site daha güvenilir, müşterinin arkasında duran bir aracı site var mı arkadaşlar bilgisi olan yaşayan gören varsa yazabilirmi??
Top Bottom